måndag 20 april 2009

RZL - på Södermalm

Still Södermalm!
En stålande glad RZL möttes på söndagen i Södermalmssolen på Knivsöder. Såg oväntat fräsch ut för att ha spelat en blytung premiärmatch med sedvanligt firande på Stureplan, som sig bör.
Synen av RZL på Södermalm kommer inom kort att bli ovanlig. För som ett sätt att skaffa sig en säker plats i elvan flyttar han sitt bohag till Vasastan. Detta hoppas han ska ge en mer personlig närhet till viktiga kuggar i klubben. Vi trogna söderkisar känner att mungiporna drar neråt. Danne, Max, Johan, Sauter och nu RZL, troligen fler som jag missat, har lämnat vår egentliga stadsdel för att go north. Tack då till K-P, Axel och DaLe, ni står fortfarande starka!

13 kommentarer:

Johan seidefors sa...

fortfarande gata
fortfarande street,
fortsätt o hata
ni e fortfarande skit
det finns få vi respekterar, få som e bra
och få som levererar riktigt bombshit som SUS

Axel sa...

Våga Vägra Vasastan!

Det är så sjukt vuxet att bo i Vasastan och jag vill aldrig växa upp! Bara lalla runt på gamla sööder och garva åt det mesta. Men det behövs balans i en stor trupp som SUS och det är ju bra att vi har ett gäng fullvuxna Vasastansfarsor som kan hålla ordning och se nyktert på saker och ting etc. Sen ere ju bra att ha nära till Hagen och det har man ju när man bor där på Vasastan så det är ju inte så dumt egentligen när man tänker efter, men det gör inte jag, jag bor heller på SÖÖÖDER!

Ettan sa...

Härligt RUN DMC-stuk RZL! Respekt.

Johan seidefors sa...

Det trista med söder är att det är så jävla smutsigt. Och folk är helt sjuka i huvudet. I övrigt känns det rätt ok vid (eller framförallt i) Bistro Sud och kanske även... nej förresten, det är väl det.

Axel sa...

*helt oförstående*

Ettan sa...

Det är Söder om Söder som gäller. Fårga bara Nick-Chrille och Björne.

Anonym sa...

Bistro Sud är ju igentligen PA & Co och när jag var där i feb så stötte jag på ett antal Stureplansmänniskor jag ALDRIG sett på Söder förut (Erik Z fr tidningen Stureplan t.ex)... proof enough !!

RZL ser fram emot Vasaparken med happy sac & American Apparels, Dala Deli latten för 65.-, fyllan med Seidefors 20min innan match på Olssons skor, dagen efter matchen på det där haket mittemot Hard Rock Cafe Sveavägen....

R Z Z Z Z Z L

Anonym sa...

ps. Mafioso pizzan på Dellos Pizzeria Högalidgsg; sjukt Vasastan måste jag säga

Axel sa...

Erik Z är min kusin och han har ett digert söder om söder-förflutet och starka band till Södermalm så det är inte så konstigt att han siktades på bistro süd. Dessutom letar han lgh på söder nu vad jag vet.

Jag tycker dock att det ska ses som en styrka att SUS finns i flera olika stadsdelar.

Davas sa...

Jag satt och arbetade på Bosses bokbänk häromdan – ni vet den på puckeln, och som alla på Söder snackar om just nu. Och det slog mig, efter att jag pratat en stund med Bosse själv, att jag ville flytta just dit. Det var så soligt och fint.

Axel sa...

Gör det Davas!!!

Jonte sa...

Hallå!!! Jag bor för bövelen också Söder om Söder. Rätt i hjärtat. Faktiskt det Södrigaste om Söder som finns: Årsta.
Eller som tyskarna säger:
Süd Um Süd
Initialerna får ni klura ut själva och sedan flytta hit, hela truppen

Axel sa...

Måste hålla med Ettan om det här porträttet av RZL också. Helt fantastiskt att vi har DMC i laget.