lördag 18 april 2009

Köp strumpor, ge ditt stöd!

Många undrar nog hur det egentligen är ställt med den strumpförsäljning som brukar anordnas när SUS håller igång – före, under och efter match. Vid senaste inventeringen landade antalet sålda strumpor på 20 par. Eftersom beställningen från Stadium omfattade 50 par strumpor, finns det 28 små paket kvar att köpa för hugade spekulanter – om man räknar med att undertecknad lägger vantarna på två par. 

Jag vill naturligtvis uppmana alla hängivna SUS-spelare att förse sig med två par strumpor – så att lagret så gott som töms, och min privata ekonomi åter kommer på fötter. Som Janne bittert fått erfara är det pengarna på bordet som gäller. Sedan är logiken denna:

Närmaste försäljningstillfälle är naturligtvis premiärmatchen mot Oranje. Däremot kommer det bli svårare att göra affärer mot Storkyrkopojkarna, då jag själv tyvärr lär utebli från den härliga hatmatchen.

3 kommentarer:

Axel sa...

Strumporna är helt underbara för övrigt. Mjuka, lena och framförallt snygga och väldigt väl matchande med tröjorna. Missa inte chansen att lägga vantarna på ett par. Själv är jag redan lycklig ägare av två par.

Björn sa...

det är enbart bristen på kontanter som gjort att jag endast köpt ett par hittills. Ska försöka lägga vantarna på en hundring innan matchen så inteckna ett par till mig Davas.

Davas sa...

Tar med ett par treor till dig Björn.