måndag 21 januari 2008

Träningsrapport 19/1

Det tråkiga vädret till trots hade 15 glada SUS:are mötts upp för att spela inomhusfotboll tillsammans i Brommahallen (hall C). Vi delade upp oss i ett rött lag och i ett icke-rött lag och spelade 10-minutersmatcher. Det röda laget var jätteduktigt. RZL och Ettan kom susande i anfallsvåg efter anfallsvåg och Nick-Chrille briljerade med säkra brytningar och en imponerande hårdhet i kroppen. Det icke-röda laget hade under de första 5 matcherna lite svårt att göra mål men hade många fina spelsekvenser där flera passningar i rad gick fram.

I den avslutande finalen var spänningen på topp när det icke-röda laget tog ledningen. Men det röda laget samlade ihop sig och visade en enastående styrka när man lyckades vända till vinst med ett fint mål av Sauter i slutsekunderna. På det hela taget en jätterolig och härlig SUS-träning!

7 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha ironi lever

Björn sa...

den här träningen verkar ha varit något alldeles extra... bådar gott inför serien, eller??

Anonym sa...

Inget hände, men Målisjonas och Jojje skickades hem efter träningen pga för sen ankomst. Tydligen har de bestämt sig för att bojkotta winter league tills vidare...

Anonym sa...

Ironi värmer i höstmörkret. Även om den stämmer.

Min högra häl är rejält svullen. Kombination av en gammal stukning och överansträngning skulle jag tro. Blir ingen träning i helgen då jag ska till Mexico och provspela. Tillbaka på fredag och jag hoppas att foten är bättre så att jakten i SWSLC kan fortsätta.

Anonym sa...

Ironi som stämmer är oftast den roligaste. Det är en konst att ljuga fast man talar sanning.

Axel sa...

Björn, det kan båda gott inför serien det här. Om all bitterhet och frustration kanaliseras på rätt sätt.

Björn sa...

fyrklövern har mao en delikat uppgift framför sig, gäller att komma in på rätt spår redan på söndag.

Löpträning planerad imorgon...