torsdag 10 januari 2008

S:t Erikshallen

Här ligger S:t Erikshallen:



Jag föreslår att vi spelar med Jonte i mål, två backpar (Axel+Chrille och Jojje+Johan) och tre anfallspar (Danne+Björn, Ettan+Max och Kummel+Linus). Detta är ett förslag bara, vi kan snacka mer imorrn. Det är 12 minuters matcher så då behöver man byta ofta. Vi behöver snabb rotation för att hålla högt tempo. Westermalm tänkte vara där från 20 och framåt men jag tycker det räcker om vi är där vid 20.30. Det kommer kosta 60kr/person.

17 kommentarer:

Daniel sa...

Kommer ju bli hur bra som helst!

Björn sa...

Absolut! Ska bli kul att spela i samma lag inomhus Danne, senast det hände var på träning för fyra-fem år sen har jag för mig...

SirMoose sa...

Jipiii! Jag får spela med Trollkarlen! Är vi tredjekedjan/checking line som släng in mot motståndarnas bästa kedja eller får vi anfalla också?

Axel sa...

Tanken är att ni ska gå in och göra det ni två kan bäst, nämligen trolla. Ni ska inte göra nått annat än att anfalla.

Det var inte tänkt som någon inbördes ordning mellan kedjorna. Alla har sin specialitet. Björn+Danne har ettrighet/passningsspel/kondition, Max+Ettan har kämpaglöd/snabbhet/djupledsspel och Kummel+Linus har trollkonst/Skottikrysset.

Anonym sa...

Se till och bryt några motståndarben inför utomhus säsongen..Tänk Roy Keane

RZL

Axel sa...

Det är Chrilles och Johans jobb och dom vet det.

Daniel sa...

Känns som vi har den perfekta mixen med allt från teknik, löpstyrka och hårdhet. SUS!

Anonym sa...

Känslan inför turneringen är ganska bra. Vi kommer att vinna.

Björn sa...

Jag har räknat ut att bytena bör vara 1 minut per par. Då blir det en bra mix av hårdkörning och vila. Det innebär 4 byten per anfallspar och 6 byten per backpar.

Möjligen blir det något lång, två minuter, vila för anfallarna så ett alternativ kan vara att köra 45 sek för anfallarna istället... vad säger ni?

Axel sa...

När du ställer upp det så där får man en känsla av att vi kanske är några för många...

Man kanske ska rotera på två anfallspar, och sen när det är två minuter kvar sätta in ett helt piggt anfallspar som dessutom kunnat analysera motståndarnas svagheter och som kan köra ända in i kaklet. Man kan se det som en closer-pitcher i baseball.

Björn sa...

hmm, jag tror nog ändå på att rotera alla anfallsparen, risk att de som kommer in sist inte alls kommer in i matchen. Men jag kan hålla med om att det är gränsfall till för många. kanske någon som skadat sig eller känner sig lite förkyld och behöver stå över...

Axel sa...

Ja, du har kanske rätt. Sen brukar det alltid bli lite manfall, nån som vrickar foten, nån vars fru blev missnöjd med julklappen, nån som blivit förkyld, nån som dyker upp redlös. Det är nog bra att vi är elva på pappret.

Emil sa...

Kör hårt ikväll! Räknar med täta uppdateringar.

Anonym sa...

Kommer Axelcam sändas live?

Daniel sa...

Utespelare uppmanas ta med vit tröja, matchshorts och strumpor.

Fast nu blev man ju sugen på att bara sitta hemma och följa det via STJD...

Axel sa...

Det kommer att bli live-rapportering med stillbilder. En riktig SUS-uppesittarkväll framför datorn alltså.

Johan seidefors sa...

word to big bird