söndag 30 augusti 2009

Tolkarna - SUS 2-7 (1-3)

Grusmatch på Hagen en genomfuktig fredagskväll... Ja, det ska till ett SUS för att det ska bli fotbollsfest av en sådan situation. Vet inte riktigt om vi lyckades skapa feststämning men stundtals spelade vi i alla fall riktigt bra. Tolkarna gjorde annars allt för dra ner stämningen då de inte ville flytta matchen till konstgräset trots att det var ledigt och belyst. Ett annat belysande exempel på deras inställning var då de en gång ställde oss offside vid ställningen 1-6 och kaptenen lyckligt/stolt utbrister "Det är så vi spelar fotboll, DET ÄR SÅ VI SPELAR FOTBOLL". Nåja...

Vi gick ganska enkelt fram till 3-0 efter det att Ettan utnyttjat en försvarsmiss, Dan tagit en löpning från halva plan och perfekt mött Daniels hörna vid första stolpen och Ettan slank igenom på en stickare från Stefan. Tolkarna gjorde 3-1 innan halvlek och kom igen lite spelmässigt.

Vårt fjärde mål kom efter en boll utmed högerkanten från Jojje som Daniel slog in utmed marken till Ettan som tog emot och placerade in den. Björn satte femman efter en kantrusch av Axel. Axel fick sedan sätta en själv efter att Björn skjutit i ribban och Max iskallt passat ner returen med pannan. Tolkarna stack emellan med ytterligare ett mål innan Anders stötte in bollen på nickpass från Dan.

På det hela taget en ok insats utan att spelet nådde några högre höjder eller att någon spelare direkt stod ut. Inga dojjor således men ett hedersomnämnande för Björn och Johan som tog ansvar med varsitt gult kort samt Björns pappa och dotter som sökte sig upp till Hagen.

7 kommentarer:

Axel sa...

Bra med matchrapport!

Björn sa...

Bra matchrapport!

Björn sa...

Bra matchrapport!

Ettan sa...

Bra matchrapport!

Ettan sa...

Bra matchrapport!

Davas sa...

Bra med matchrapport!

Davas sa...

Bra med matchrapport!