tisdag 18 augusti 2009

sjukt att SUS TILLS JAG DÖR inte har en matchrapport från den historiska matchen! skandal.

6 kommentarer:

max sa...

vore skoj att läsa.

Björn sa...

det tycker jag med.

Axel sa...

Vore kul att läsa. Frågan är vem som skriver? Jag har semester så det går ju inte för mig. Är det ingen som sitter på jobbet och kan skriva en matchrapport?

SirMoose sa...

"Är det ingen som sitter på jobbet och kan skriva en matchrapport?" Verkar jäkligt skönt att vara läkare. Själv arbetar jag när jag är på jobbet.

Johan seidefors sa...

tydligen inte...

Ettan sa...

Det var ett sammanbitet och fokuserat SUS som ställde upp för avspark mot ett Carioca som vunnit 5 av de senaste 6 matcherna. Första riktiga prövningen för SUS denna säsong - dels pga mycket bra motstånd, dels för pressen att slå klubbrekord i antal segrar i rad.
Matchen inleds med en liten försvarsmiss som Carioca inte är sena att utnyttja. Resultatet blev en stolpträff av sällan skådat slag. Returen kunde snappas upp först på halva planhalvan av en lätt chokad Björn (ni kan kolla in filmen så förstår ni). Efter den starten så tar SUS över och rullar riktigt bra boll. Resultatet låter inte vänta på sig. Axel skjuter snyggt in bollen i bort burgaveln från straffområdets högra kant. Carioca jobbar sig mer och mer in i matchen och gör tillslut ett snyggt mål genom att lobba över Jonte från snäv vinkel. Lite som Drogbas mål i premiären. Nu står matchen och väger med visst spelövertag för SUS. (nu måste jag med tåget, någon annan tar över stafettpinne!)