onsdag 17 juni 2009

Vad är en sommar utan SUS TILLS JAG DÖR?















Se ovan! Inte OK.

Vad gör SUS sommaren 2009? SUS TILLS JAG DÖR wants to know! Sommaren utan SUS är ofta lång och tråkig. Långtråkig helt enkelt. Inga matcher och ingen verksamhet på STJD. Bristen på aktivitet avspeglar sig även historiskt i statistiken, vilket tydliggörs i illustrationen ovan. I år har SUS TILLS JAG DÖR som synes fullkomligt exploderat i maj, rekordstort deltagande har lett till rekordstort intresse, och allmän glädjehysteri.

Nu riskerar allt att försvinna. Att glömmas bort. Att täckas av damm.

Vad gör egentligen Max under juli? Davas – hur går bilen? Buddis, var lägger du Oranjes träningsläger i år och är Adams given i startelvan i höst? Läker Jojjes skada bra, vem vet? Björn, ringer du STFF och undersöker vilken sexa vi hamnar i 2010 – dags att börja göra research? Dan – tar du ett gäng inspirerande bilder för att pumpa ingång flödet inför hösten? Aaron och Emil, hoppas ni blir lyckliga tillsammans! Axel… ja, vad fan, vad Fyrklövern än gör i sommar – gör det bra, ok?

Alla spelare, passiva medlemmar, motståndare, domare och andra som gillar STJD – gör som Beastie Boys: keep goin, keep it goin, keep it goin full speed

Undertecknad rapporterar som vanligt från Fårö hela sommaren, inkl. de matchrapporter från årliga matcherna.

SUS!

8 kommentarer:

SirMoose sa...

Väl rutet!

Var är förresten matchreferatet för krossen av KFK?

Johan seidefors sa...

EXAKT!

Axel sa...

Efter att ha läst artikeln klickade jag ivrigt för att lämna en kommentar "Väl rutet!" och finner att Linus redan hunnit före.

Det får bli ett svar på rubriken istället: INGENTING!

Låt SOMMAREN MED SUS bli den bästa i våra liv.

Daniel sa...

Det är ju nu, under årets längsta uppehåll från SUS, som STJD behövs som mest. Så se nu till att lägga ett inlägg via mobilen från hängmattan på landet eller gå ner till betalinternet i hotellobbyn och uppdatera STJD varje dag under utlandssemestern.

Johan seidefors sa...

det bästa är att man kan skiva 100 inlägg på en gång, och därefter schemalägga dem strategiskt, så att de droppar in i jämn takt under hela sommaren.

Axel sa...

Kul idé Johan, det kanske man borde göra...

Björn sa...

lite kul att Kronis återigen kallar oss "gnälliga SUS", den här gången i sin gästbok. Kanske att göra ett sommarinslag om på STJD...

Adam Oranje sa...

Oranjes träningsläger hålls givetvis på hemlig ort, men än viktigare är de "samtal" som vi kommer ha med övriga lag i serien så att de inser att de måste ta poäng av SuS för sin egen skull..

Vad gäller min plats i startelvan så har jag säkra källor på att mitt är det första namn som skrivs upp i listan men det sista som placeras på planen (när de övriga 10 är utplacerade).