söndag 21 juni 2009

Sommarspel onsdagar kl 20 (?)


Egentligen är det ju lite sjukt att längsta uppehållet från SUS är på sommaren när det är som allra härligast att spela fotboll. För att råda bot på det tänkte jag att vi skulle utnyttja bokat och dess automatiska utskick.

Upplägg: Varje måndag kommer ett bokat mail. Svara ja eller nej och om du tar med nån extra spelare. SVARA INNAN ONSDAG KL 16. Kl 16 på onsdag skickas nämligen ett informationsmail ut med antalet deltagare. Beroende på antalet deltagare gör vi följande:
0-5: Inget spel (ta en löprunda)
6-9: Vi möts i Vasaparken och hakar på smålagsspelet där.
10- : Vi ses på Stadshagen och kör eget tvåmål.
Har du tackat ja är det alltså bara se efter i informationsmailet hur många andra som gjort det (plus eventuella extraspelare) och sedan ta dig till rätt plats. Klockan 20 är det som gäller oavsett plats. Enkelt!

Notera alltså att Fyrklövern inte kommer dra mer i detta än så, dvs inga gemensamma bollar, flaskor, väska e.dyl. Så har du en bra boll hemma - ta med den.

Vet inte om detta är något av intresse, skriv gärna kommentarer vad du tycker, så vi kör på försök några veckor. Det ligger alltså på alla att få det att funka (om nu intresse finns). Svara ja eller nej innan onsdag kl 16 - svårare än så blir det inte.

Vore kul om det funkar - annars ses vi i höst ;-)

Första Bokat-mail kommer ut imorgon

5 kommentarer:

måljonas sa...

Utmärkt förslag! Tog första stegen mot höstformen igår och insåg att jag måste lätta ca 5 kg innan en plats på avbytarbänken kan komma ifråga.

Anonym sa...

Såg på er jämförelse mellan div 7 ledarna...jag känner några killar från ÖSTERMALM om vi vill köra en vänskapsuppladdare senare i början av aug eller dyl?? Let me know så frågar jag dom. Tror dom kan vara bra motstånd och rätt jämn match.


RZL

(som drar till LA ikväll; botox och pilates är bästa förberedaren inför höst fighterna...och lite Rihanna on the side)

Johan seidefors sa...

NipTuck ringde, de undrar om RZL är tillgänglig för inspelning?

Björn sa...

Det här inlägget på Tolkarnas hemsida ställer ju till vissa problem med våra tänkta träningar på Hagen... Ska vi köra från kl 19 istället?

Hej Tolkarna IK!

Från och med förra veckan kör vi samträning med Kungsholmens IK, på vår vanliga träningstid (onsdagar 20.30 - 22.00 i Stadshagens IP). Förmodligen kommer vi att kunna tidigarelägga träningstiden under sommaren, eftersom de flesta lagen har ledigt. Och så tränar vi på konstgräs!

Anonym sa...

JS !! Jag kör Nip imellan rehab sessionerna...Mats Olsson ska med

RZL