onsdag 2 april 2008

SUS TILLS JAG DÖR TAR TEMPEN PÅ MOTSTÅNDET I DIVISION H6A

Del 1 - Atletico Husby FF



SUS premiärmotståndare heter Atletico Husby och matchen spelas på Ärvinge BP den 16/4. Genom en kort mailintervju samt gedigen research har STJD grävt fram följande fakta:

Sangar Vaziri ,25, är grundaren av laget och tränare. Han har tidigare spelat i pojkallsvenskan och Spånga. Laget består av spelare mellan 14 (!) och 24 år. Med tre träningar i veckan (!!!) ska laget klättra snabbt upp i systemet och hoppas spela i division tre eller två inom tio år. Hmmm.

SUS TILLS JAG DÖR kontaktade Sangar för att kolla pulsen så här två veckor innan premiären. Svaren vi fick kändes på ett sätt mycket bra ("sen blir det väldigt kul att få möta er utifrån den historia ni har bakom er") och på ett annat väldigt jobbigt ("Atletico Husby FF vinner med 3-1 tack vare fansen"). Fansen???

Utan tvekan blir Husby en utmaning för SUS. De räds inte Uppflyttningsspöket. Tvärtom.
Det som dock talar för SUS i det här läget, är att man som nykomlingar kan skrälla på Allsvenskt vis (förutom i år då naturligtvis). De förväntar sig en lätt match och möjligen kan SUS överraska på bortaplan. Axel kommer att behöva spendera många sömnlösa nätter med att försöka hitta rätt formel.

STJD frågar:

1. Vad har du/ni för tankar om den kommande säsongen, var tippar ni Atletico i serien?
Våra tankar inför sesongen är att gå ut varje match och ströva efter att bli bättre för varje match som spelas och utvecklas som lag. Jag tippar självklart oss som serie ledare *ler* som tränare så tror jag väldigt mycket på vårt lag inte bara inför denna sesongen utan även framtiden.

2. Vad har ni för erfarenhet av de andra lagen?
Vi har inte så stor erfarenhet utav dem andra lagen i serien. Erfarenheten får komma med resultaten och utveklingen.

3. Vi möts i premiäromgången, en match vi av tradition alltid vinner. Hur har ni förberett er inför säsongen?
Oavsett div,serie eller nån tuneringen så är premiäromgången det man mest lägntar efter eftersom det är det som vi har tränat för under vinter, det ska bli skönt att få komma gång med serien. Sen blir det väldigt kul att få möta er utifrån den historia ni har bakom er.

4. Ni är det enda laget i serien, mig veteligen, som har ett "Anthem" (mycket bra idé för övrigt). Hur och varför valde ni Edit Piafs "Non, je regrette"?
Låten valdes eftersom den tilltalat oss väldigt bra. Allt ont eller gott som har tillkommit dig tidigare spelar ingen roll för oavsett ödet så är du nu här, ditt nya hjärta ( Atletico Husby FF)

5. Till sist - tippa matcherna mot SUS.
Det kommer bli en rolig premiärmatch, öppen match där vi Atletico Husby FF vinner med 3-1 tack vare fansen.

Tack för svaren - och lycka till i serien.

JS

7 kommentarer:

Björn sa...

äntligen - som man väntat på att denna intervjuserie ska komma!

Husby blir en tuff utmaning, men ett par-tre löppass innan så kan vi nog ge dem en match...

Axel sa...

Jag kommer att använda allt mitt taktiska kunnande för att få dom här på fall.

Edit Piaf...det ska dom få ångra.

Björn sa...

Husbys två senaste träningsmatcher har varit 2-2 mot Ursvik (div 4) och 5-1 mot Tensta United (nu i div 6). Pekar på att deras dagsform verkar rätt god...

Jonte sa...

FÅR man spela i seriesystemet när man är 14 år?

Jonte sa...

FÅR man träna tre gånger i veckan?

SirMoose sa...

Jag tror att de kommer att underskatta oss. Och jag är inte alls främmande att tillsammans med några övriga i laget, som också har ätit ett par wallenbergare för mycket, glida runt med bar överkropp innan match. Det bör sänka deras respekt för oss.

Men givetvis blir det jobbigt att möta ett gäng som till varje match ska gå ut och ströva.

Anonym sa...

När kommer resten av lagen??
Nyfiken! :)