tisdag 10 februari 2009

Spelprogram 2009?

Mitt i lite slösurfning på diverse obskyra länkar från STJD dyker det på Oranje FK:S hemsida upp ett spelprogram för 2009 års matcher... Kollar snabbt in på stff och spelprogram - resultat noll. Känner desperationen, är matcherna klara vill man ju veta det nu, inte att Oranje redan ska ha den infon ute på sin hemsida. Genidrag, söker upp SUS på stff, ser länken föreningens matcher. Är detta spikat?

Ser i så fall intressant ut, att första matchen går mot just Oranje är knappast en slump. Derby i match 2, kravaller i match 4 och förmodad 0-4 förlust i match 5. Dessutom två härliga höstmatcher på Hagens grus. Efter en snabbanalys tror jag ändå SUS kommer att ha tabellraden 13 3 2 63-27 42 och en skön serieseger när året är slut. Kyckling med ananas - ja tack, och en tequila brevid.

För övrigt måste det här vara mycket intressant för morgondagens Fyrklövernmöte. Vad händer med scenario 136:14 nu till exempel?

4 kommentarer:

Johan seidefors sa...

Vilken dag på STJD. Först fyrklövern, sedan Björn. Underbart

Daniel sa...

Och nu en ny dagens spelare helt fantastiskt!

Bra jobb här Björn - ditt envetna slösurfande gav verkligen resultat. Bl.a. kan det ju konstateras direkt att den upphaussade matchen på Tanto inte kunde planerats mer perfekt. 20.00 en ljummen fredagkväll i juni. SUS picnic är spikad!

Scenario 136:14, precis som alla andra scenarior i Fyrklöverns digra material, påverkas inte av serieupplägg. De är, likt de blott 10 budorden, huggna i sten.

Axel sa...

136:14 är en favorit. Det är ungefär samma som 93:18 men modifierad för att även fungera VM-år.

Bra research återigen Björn. Dina inlägg håller alltid extremt hög nivå! Spelprogrammet ser ju riktigt trevligt ut också. Vilken underbar säsong det blir.

Anonym sa...

Vad jag minns så fanns tabellerna på stff.se förut ( kan inte hitta dem nu). Då kunde man se vilket serie-id som gällde för vår serie, och därmed justera länkarna så att de funkade när spelprogrammet väl lades upp. Men vi får väl anta att ändringar kan göras så länge det inte är länkat på stff:s egna hemsida. Annars, välkomna till Essinge IP den 18/4.