torsdag 19 februari 2009

Den 31/1 2009

Trafiken på STJD är större delen av tiden relativt stabil. Inte mycket skiljer en dag från en annan i statistiken. Men så tittar vi på den 31/1 (klicka på bilden nedan) då trafiken plötsligt skjuter i höjden. Hur kan detta komma sig? Speciellt då vi under den aktuella dagen inte publicerade ett enda inlägg...

Analys:
Den 30/1 publicerade STJD "Dagens Spelare, SUS IF 200, BJÖRN STÅL".
Samma eftermiddag registreras Mekonomens server som utskickare av spam. Ett massutskick har gått iväg, som dessbättre inte är speciellt tungt. Innehållet i mailet är endast en länk till ovanstående innehåll. Mottagare: Dalarna.
Sammanfattning: hade Björn ställt upp i körslaget hade han vunnit.

Alternativ analys:
Som en raket har ett nytt innehåll tagit sig förbi Dr haglunds knäspecial (som vanligtvis toppar statistiken överlägset) - och det är Dagens Spelare Jonte Halldén (från 2008). Beror detta på att Jonte spelar Mikael Blomqvist i "Män som hatar kvinnor"? En titt på hans
wikipedia avslöjar inte att så är fallet. Icke mindre är utvecklingen ett faktum.
Sammanfattning: Det kan vara det allmänna intresset för SUS målis som ligger bakom trafiken den 31/1... men det känns långsökt.

Björn - några egna tankar kring detta?




2 kommentarer:

Björn sa...

väldigt intressant teori Johan, med tanke på att den 31/1 var en lördag är det säkert många i Dalarna som med lördagsgroggen i handen surfat in på STJD för att kolla in spelarpresentationen av mig. Lite märkligt ändå att spam-mailet inte gav ännu större genomslag.

Axel sa...

Förklaringen till den statistiska topppnoteringen är helt säkert kopplad till det stora intresset som finns för Björn.