fredag 15 augusti 2008

Matchreflexioner

Sus föll med 3-0 (1-0) trots en bra och jämn match mot Sollentuna(tabelltvåan). Det visade sig att taktiken att släppa in tre och inte göra nått framåt mest slog tillbaka på oss själva och tyvärr gick vi därför hem utan poäng. Den genomgående feelingen efteråt var ändå mest positiv. När jag snacka med domarn en kvart innan matchstart föreslog han att vi skulle dra igång matchen med en gång dvs en kvart tidigare eftersom det verkade som att alla var på plats redan. Jag fick då förklara att vi precis bytt om och inte hade börjat värma ännu och att vi nog behövde den där kvarten iallafall. Måhända lite osuskt agerande från min sida, vi har ju aldrig lagt tonvikten på uppvärmningen. Domarn såg hursomhelst lite paff ut. Det börjar bli ganska uppenbart att vi i SUS går våra egna vägar här i sexan och det gör en som ledare både stolt och lite rörd när man ser motståndares och domares förvåning inför vår "approach" till matcherna. Det är nånstans här vår största styrka ligger. Hösten ser ljus ut.

8 kommentarer:

Björn sa...

tyckte det var en kul match igår men jäkligt synd att vi inte lyckades ta en pinne. Hade vi fått in 1-1 så... Nästa vecka är det dags för tre poäng, SUS är definitivt för bra för att ligga sist!

Anonym sa...

Kör hårt nästa vecka!
Jag är på brådskande kräftjour i skärgården.

//Ettan

Anonym sa...

Kraftig träningsvärk o sexig lårkaka ft, vette fan hur man ska fixa ragga på Spymlan ikväll...

Bra spel stundvis igår, kan vi naila sista passningen o ha lite kyla så kommer vi göra massor av mål i höst. Vissa av dom här lagen är "yngre" helt enkelt och kommer runt på kanterna så det gäller att inte ge dom gratis passningar - det är oftast så dom gör mål på oss helt enkelt.

Jag missar tyvärr nästa två matcherna pga bröllop men litar på SUS-maskinen

RZL

Anonym sa...

Kul match fast igår kändes det rätt trist. Men idag är jag sugen på spel igen. Varför är det så långt mellan matcherna? Då hinner ju motståndarna träna.

Björn sa...

vart tog Johans inlägg vägen?? kändes som de var skrivna under influens av något...

Daniel sa...

Några egna reflexioner:
- Jonas utsparkar var vansinnigt långa (EM-bollen?)
- Davas mottagningsfint mot slutet var det sjukaste/mest oväntade jag sett. Tyvärr fick den bara behålla den titeln i ett knappt dygn tills jag såg 100-metersfinalen.
- Satt i Norrtälje Sporthall och bevakde NSK P94ors start-up läger inför hösten. Kom fram till att vi nog ska göra något liknande nästa sommar. En schysst gräsplan "på landet", lite fotboll, lite grilla osv osv...

Björn sa...

måste konstatera att vi måste vinna nästa match, står inte ut med att vi ska ligga sist i serien,vi är för bra för det helt enkelt.

Anonym sa...

En som ska hyllas efter Sollentunamatchen är David Sauter som osjälviskt kommer ner och är lagvärd en fredagkväll. Han kunde berätta att han börjat jogga igen så rehabiliteringen av knät går i rätt riktning.

Axel