fredag 15 augusti 2008

Drunken SUS Style Football

DSSF har utvecklats under hemliga former i årtusenden, men har av respekt för motståndarlagen aldrig använts i praktiken. Tekniken har fram tills nu varit lika dold som komplicerad och endast spelare över 30 år, med ett och annat grått hårstrå samt ett BMI högt över medel kan bemästra DSSF.

Nu ryktas det om att publiken ikväll kommer att få ta del av någonting de aldrig förut sett. Något som från sidan kan verka skrämmade och kanske till och med obehagligt, men som när det utövas fullt ut i perfektion är som sambandet mellan människa och Gud. Tänk Michelangelo och "The Creation of Adam" så kanske ni, kära besökare, kan börja förstå vidden av vad ni just läst.



SUS TILLS JAG DÖR kan inte vara ansvarigt för att skicka ut Sollentuna på Stadshagen utan förvarning, så det minsta vi kan göra är att ge en indikation på vad som väntar.

SUS kommer att uppträda... annorlunda. Långa stunder av tillsynes okoordinerat spelsystem, skenbar förvirring och krampande muskler... tills det är läge att attackera. Då slår fällan igen och bytet (Sollentuna) hinner alrig förstå vad som händer. Ja, det låter hemskt. Men så är också division 6-fotboll en strid till döden. I en hyperexklusiv intervju visar en tidigare spelare upp grunderna till DSSF. Enjoy:




--


Nästa vecka: om inte det här fungerar så kommer SUS TILLS JAG DÖR att berätta hur SUS kan använda sig av samma teknik som bl.a. Jackson Pollock målade sina mästerverk med, sk. Action Painting, för att besegra vem som nu står på tur. SUS ACTION PAINTING STYLE FOOTBALL - missa inte det.

1 kommentar:

Axel sa...

I omgång 11 plockar vi slutligen fram vårt hemliga vapen - DSSF. Inget kan gå fel.