fredag 8 augusti 2008

JANNE 50 ÅR!!!


OS-invigning, 080808-dagen, Linus födelsedag och Highlanderhets på bloggen i all ära, dagens STORA händelse är ändå att Janne fyller 50!
STJD-redaktionen skulle kunna fylla sida upp och sida ner här på bloggen med beskrivningar av hur grym Janne är och vad han har gjort för SUS men istället väljer vi att utbringa ett fyrfaldigt leve. Så ta i från tårna nu.
Han leve!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

HIPP HIPP

Daniel sa...

HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

Anonym sa...

HURRA!

Jonte sa...

HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!

Björn sa...

HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!!!!

Björn sa...

det här toppar dagen med råge! en i övrigt fullspäckad SUS-dag får en perfekt avslutning. Janne 50 år, stort är bara förnamnet! Janne var väl t.o.m med i SUS på den tiden det fanns träningar i SUS-kalendern?

Johan seidefors sa...

Janne var med redan 1541, vid den tiden mer känd under namnet Juan Sánchez Villa-Lobos Ramírez, då han hjälpte The Highlander att träna inför THe Gathering. Tack för det Janne, vem vet hur världen sett ut om The Kurgan (aka Victor Kruger) hade vunnit The Prize. Hemska tanke.

Axel sa...

Janne är bäst!!! Om jag bara vetat att han fyllde idag skulle jag ha gratulerat honom när jag snacka med honom per telefon tidigare idag. Ödmjuk som han är så nämde han det inte själv. Istället blev det så att Janne tog på sig att vara lagvärd på söndag...

Hursomhelst - Jättegrattis Janne!

max sa...

Grattis Janne!

Anonym sa...

HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!
Stort grattis Janne!
Stefan