onsdag 20 augusti 2008

IT HAS BEEN WRITTEN


SUS TILLS JAG DÖR har genomfört en avancerad och prövande övning för att säkerställa SUS framtid. Vi var tvungna att konsultera den enda kända (och 100% trovärdiga) källan för information om framtiden - Oraklet i Delfi. Ja, nu är det ju så att STJD inte hade möjlighet att ta sig till Apollos grotta i Delfi, men tack gode gud för Internet. På askoracle.net kunde STJD föra fram sitt spörsmål, utan att nervositeten syntes. Andaktigt tryckte vi på enter och väntade på en reaktion, som dök upp mindre än en sekund senare:

You asked:
Will SUS stay in division 6

The Oracle replied:
I had to flip a coin, but I answer with the same confidence as ever: absolutely.

Stärkta av vetskapen om att allt är förutbestämt och att himlen har en plats för SUS passade delar av redaktionen på att tippa resten av säsongen. Så här blir det:

Erikslund - SUS: 1-1

Ljungbacken - SUS: 2-2

SUS - Tudor Arms: 1-0

Täby City - SUS: 0-2

SUS - Elpe: 2-1

Atlas - SUS: 1-3

SUS - Atletico Husby: 2-1

Ja, ni ser själva. Inga fler förluster under resten av säsongen. Underbart. Skönt också att SUS tvålar till Elpe. Vilken höjdpunkt. Lite mer oväntat att SUS också slår Tudor OCH Atletico, men tydligen blir det så.

5 kommentarer:

Björn sa...

Fan vad skönt!

SirMoose sa...

Men hur gör vi för att behålla poängen mot Fusk-Elpe? Känns som att vi bör köpa nya strumpor till hela laget till den matchen, annars är det säkert något vi kan bli anmälda för.

Anonym sa...

Skönt att vara tillbaka lagom till 1-0 segern mot Tudor! Då missar jag ingen skumpa!

//Ettan

Axel sa...

Hurra för oraklet!

Nu kan vi ställa in dojjorna. Skönt

Anonym sa...

Är det något orakel kan så år det ju att se in i framtiden. Länge leve oraklet! Länge leve SUS!