tisdag 5 augusti 2008

HET HÖST I H6A



Det drar ihop sig inför höstsäsongen, den tiden på året då SUS av tradition alltid är som allra bäst. Tänkte piska upp stämingen lite med en bortglömt mail (kom till SUS TILLS JAG DÖR i början av sommaren) från Ljungbacken, som redan innan säsongen varnade för de obotligt trista regelryttarna i Elpe. Så här skrivs det:

Tjena.
Jag utfärdade inför säsongen en varning för fusk-elpe. Nu ser jag att 1-1 mot Atlas den 1 juni bivit ändrad till 3-0 till elpe på stff:s tabell. Vet ni om de har fuskat (lämnat in protest) eller om det är felskrivet?
MvHNicko, Ljungbacken


Det finns flera saker redaktionen älskar med det mailet, exempelvis att han skriver "fusk-elpe". Hahahaha. Utöver det är det naturligtvis oerhört irriterade att Elpe, nu när det känner flåset i nacken, ska behöva fuska sig till bonuspoäng de inte gjort sig förtjänta av.

SUS TILLS JAG DÖR menar att SUS IF oavsett resultat i returmötet ska anmäla Elpe för minst tre saker. Om strumporna inte är uppdragna över benskydden - så ska de anmälas. Om inte alla spelare har tröjan instoppad hela matchen - så ska de anmälas. Om någon spelare använder hotfulla kraftuttryck - så... ja ni fattar.

Då SUS mötte Elpe i våras, på deras hemmaplan, uppmanades dessutom lagkaptenen, som var först på plats, att "städa upp alla tejpbitar efter matchen. Inget får lämnas på planen, bänken eller i omklädningsrummet". Herregud.

Nej - nu enas vi om att Elpe är nya Kronis och måste besegras.

Krossa Elpe!

7 kommentarer:

max sa...

Personligen blev jag ombedd att städa upp omklädningsrummet efter avslutad match, jag trodde att han skämtade men tydligen var han på fler i laget..

Johan seidefors sa...

Hata Elpe! HATA!!!

Axel sa...

Vi ska slå dom på Hagen, så är det.

Kul bild till det här inlägget för övrigt.

Daniel sa...

Elpe verkar bestå av ett gäng paragrafryttare samt "Din mamma jobbar inte här"-typer. Tragiskt.

Dessutom gillar jag att vi återigen har upprättat den positiva stämningen gentemot Ljungbacken. Blev ju lite trist stämnigen efter matchen mot dem konstigt nog.

Anonym sa...

På sid 57 i spelregler 2008 finns ett avsnitt som heter "Metoder att utse en vinnare". Konstigt nog hittar jag ingenting som kan peka på hur Elpe går till väga.

//Ettan

Björn sa...

vi kanske ska trycka upp en A4 med "Ordningsföreskrifter på Stadshagen" inför matchen mot Elpe så de känner sig välkomna.

Daniel sa...

Har letat runt lite på såväl Atlas, LPs och STFFs hemsida men hittar ingen info om mötet dem emellan. Man kanske skulle kontakta STFF direkt. Överlämnar detta till Björn, som säkerligen ändå är inne på STFF.se några gånger till idag.