fredag 21 september 2007

ORDFÖRANDEN HAR ORDET, ANGÅENDE UTVISNINGAR!


Hej, pojkar !

Har först nu tagit del av synpunkterna och debatten vad gäller "busen" Johan. Det är ju både lite skoj och intressant att läsa om vad folk tycker och tänker. (här syftar Ordf. på en mail-debatt som pågått underen tid, vid sidan om STJD) Vad som regelmässigt gäller är att man alltid måste stå över en fight när man blivit utvisad. Man får alltså en automatisk oavsett om den är lindrig eller grov. Bedöms den som grov, vilket c:a 800 st. gjordes förra året, så hamnar den på vårt bord i DpK. Och då får vi bedöma ärendet enligt vissa mallar och förhoppningsvis en hel del sunt förnuft. Påföljder kan bli alltifrån ett frikännande till tidsbestämda avstängningar på nå´t år eller två ( spelare ) eller böter ( ledare, funktionärer ) beroende på vad som hänt.

Och detta bör - skall - man alltid följa och jag hoppas att man också gör så hos oss i SUS. Nå´t alternativ finns egentligen inte. Skulle det uppdagas via t.ex domaren eller varför inte en alert motståndare att man använt sig av en avstängd eller av andra skäl icke användbar spelare så blir påföljden desto strängare. Ej att rekommendera !

Ni får alltså klara er utan mittfältsstrategen i den kommande matchen. Ont om folk - varför inte kalla in Johans farsa Tommy - forntidens strateg på mitten i anrika SUS. Kan dock kanske vara problem med flåset där ...

Förhoppningsvis tar ni tre nya pinnar ändå i helgen och hoppet ( !?! ) kan leva kvar om 6:an nästa år !!!

/ ordf. Ingemar ( och tillika medlem i DpK / St FF )

8 kommentarer:

Daniel sa...

Så har det återigen bevisats att vi har den överlägset mest kompetente ordföranden i Stockholmsfotbollen. Ingemars ord är vår lag - denna gång mer än någonsin eftersom han även har STFFs regelverk i ryggen...

Björn sa...

Kör hårt imorgon, vi får inte tappa greppet om Stora Silvret...

SirMoose sa...

Ja ja det var tråkigt men då har vi i alla fall en matchvärd.

Johan seidefors sa...

mmmmmmm

Axel sa...

Synd, men det ligger över mina befogenheter nu och Ingemar har ju naturligtvis rätt!

Johan har ju fortfarande chansen att vara matchvärd iallafall...

max sa...

Räknas Johans avstängning till WO-matchen nu eller måste han stå över mot Tudor?

Axel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Axel sa...

"Utvisad spelare ska stå över i samma tävlings nästkommande match" står det i regelboken. Den nästkommande matchen vann vi på w.o. och Johan spelar mot Tudor!