tisdag 25 september 2007

Medaljen säkrad!

Efter att ha blängt länge på den nya, omräknade tabellen måste det slås fast: SUS kan inte missa medalj. Inte ens om man räknar som i alla andra sporter utom fotboll, dvs. att det är topp-3 som gäller för medalj. Däremot kommer det bli svettigt att hålla National bakom oss men vi ska åtminstone avsluta med två segrar!

5 kommentarer:

Anonym sa...

fkns tackar och bockar för Panamas inställning till fotboll i allmänhet, och WO i synnerhet. Tudor får gärna vinna och gå upp en division, inte oss emot. På det sättet blir vi moraliska segrare av H7D - divisionen där topplagen inte vill gå upp!

SirMoose sa...

Tänkte jag rätt att vi har 29p och National 27? Vi har 35p och blir av med sex, National har 30 och blir av med tre. Till det har vi samma antal plusmål i målskillnaden, +25 båda. Vi har dock gjort klart fler mål, 53 mot 41.

Så antingen vinner vi båda sista matcherna och kommer tvåa på så sätt. Annars går det även bra med oavgjort mot Tudor och sen vinner vi stort mot Essingen i sista, vilket krävs förutsatt att National vinner sina sista två.

Med vinst i de två sista bör vi garantera andraplatsen och samtidigt tillfoga Tudor deras första förlust.

Björn sa...

tyvärr har National tre matcher kvar, hängmatch mot Norrtull, och med tre segrar hamnar de alltså en pinne före oss... förutsatt att vi också vinner våra sista alltså.

Å andra sidan verkar Norrtull i rätt bra form så de kanske kan spöa upp National, i så fall klarar vi oss på ditt scenario Linus...

Otroligt spännande upplösning på serien!

Anonym sa...

Vi vinner mot National. Inte för att vi gillar er utan för att vi ska avsluta vår dåliga säsong på ett snyggt sätt.

Panama är en skam för fotbollen ;)

Björn sa...

2-2 mellan NSK-FKNS... den omräknade tabellen visar att SUS ligger en poäng före FKNS, dramatiken tätnar...

Se nu till att vinn på lördag SUS!!!