söndag 23 september 2007

DRAMATIK I SLUTSPURTEN AV DIVISION 7D

I brist på inlägg har intresserade läsare kunnat följa de dramatiska händelserna i kommentarsfältet. Där framgår bl.a. följande:

1. Att Panama lämnat WO vid två tillfällen under säsongen och därmed är avstängda/uteslutna (anonym)
2. Att SUS förlorar sex poäng samtidigt som att FKNS tjänar tre poäng på detta då de tidigare under säsongen lämnat WO mot just Panama (Björn)
3. Att reglerna gällande avstängning i samband med WO eventuellt gör att JS inte får spela den moraliska finalen mot Tudor (anonym).
4. Att reglerna kanske kan tolkas precis tvärtom (Davas)

Gällande avstäningen har STJD satt ett antal fd. SUS-spelande FIFA-domare på att utreda vad som egentligen gäller här. Det verkar vara ej utforskad mark och således mycket spännande.

5. Att vi går mot den mest spännande säsongsavslutningen i Division 7 känns oerhört rätt i tiden, med tanke på Allsvenskan och allt.
6. Att Uppflyttningsspöket hållts i strama och kontrollerade tyglar hela säsongen känns också bra. När det trots allt var fara å färde i sensomras såg laget till att tappa några snabba poäng. Det gillar STJD som fan inte tänker åka ut till någon hemsk grusplan i norra förorten för att få benen söndersparkade.

5 kommentarer:

Anonym sa...

betyder inte detta att sus kommer att ha 26 poäng och FKNS kommer ha 27?

Anonym sa...

nej fel av mig, det betyder att FKNS kommer ha 27, men sus kommer ha 29

Johan seidefors sa...

men vem är du?

Johan seidefors sa...

... Och om så är fallet kommer SFG (SUS FINA GRABBAR) leta upp FKNS Boys i närheten av Borås eller Laxå för att slåss om saken i närmaste grustag. Har jag hört.

Björn sa...

SUS får 29 och FKNS 27, men då har SUS en match mer spelad...