lördag 15 september 2007

Dagens match: SUS-NSK 3-3

Vi vände 0-2 till 3-2 på dryga tio minuter i andra halvlek. Tyvärr fick de in en kvittering mot slutet. Björn två mål som vanligt, Lyckstedt ett på hörna rakt in i mål. Utförligare rapport kommer under helgen..?

12 kommentarer:

Axel sa...

Skönt med poäng. Lät som en tuff match.

Björn sa...

väldigt tufft...Johan utvisad med ca 15 kvar...Dan åkte på en befarad hjärnskakning strax innan. då gällde det att hålla 3-3.

Min arm är väldigt stel nu, kan inte lyfta den över huvudet eller böja den, går dock bra att skriva här samt kan knyta handen. Är
armbågen som spökar.

Har du någon diagnos på det Axel? jag skadade mig vid mitt nickmål, landade konstigt på armen.

Axel sa...

Låter som en fotbollsarmbåge, det går över till nästa match. Starkt med två mål Björn!

Björn sa...

ok, låter bra, får hoppas det inte är mer än så...

Björn sa...

perfekt att SUS har en egen läkare, tack Axel!

Johan seidefors sa...

det var ett skämt: lyckstedt, stefan, dan skadade. danne fick kramp. jag utvisad. alla målen kom från kortlinjen, två hörnor och björns sjuka ledningsmål. glömmer jag något?

max sa...

jag är fortfarande helt slut..

Davas sa...

Apropå ingenting: Det går inte att säga annat än att Tudor imponerar. 63-9 är en bra målskillnad, det får man tillstå. Synd för dem bara att de åker på sin första förlust om två veckor.

SirMoose sa...

Det var riktigt tungt igår. Bortsett frpn sista 10 i första halvlek presterade SUS ingen stor fotboll. Två av våra mål direkt inspirerade av dam-VM som just nu pågår. Skönt att deras målis verkar titta på detta, annars hade det blivit svårt att ta poäng.

Tufft även för den som delar ut Dojjan. Jag vet inte hur han ska få ihop till fem personer som höjde sig över sin kapacitet. Mittlåset och K-P samt Jonte godkända i min bok, sen hade vi det svårt.

Men en poäng trots svagt spel, flera skador samt en utvisning är starkt. Och hur som helst klart roligare än att spela på Sumpans IP.

Anonym sa...

Man får tacka för den fina beskrivningen :D

max sa...

till 3-3,

Ni var duktiga inte minst du. Lycka till i fortsättningen nu när vi slipper er mer denna säsong.

Sporttyckaren sa...

I NSK:s matchrapport beskrivs 3-3-målet såhär.

"Adde, i nyvunnen form, sprintade sin vana trogen loss och i en mot två läge vinklade han bort den ena mittbacken, gled förbi den andra och helt fri med målvakten efter sin 50 meters rusch gjorde han inget misstag utan satte med en enkel bredsida 3-3. "

Som jag minns det kom "Adde" fri bla därför att KP (inte direkt vår mittback...) snubblade till och avslutet var en tåpaj.

Undrar om våra matchrapporter är lika korrekta =)