söndag 2 september 2007

BJÖRN HALLDÉNS GULD-DOJJA (KRONIS)

Årets märkligaste match, där Kronis oregelbunda och ryckiga tempo tidvis förvirrade ett stabilt spelande SUS. Mot Kronis spelar ingen roll att ledningen är, vanligtvis så trygga, tre mål... vad som helst kan hända mot våra kanske främsta antagonister och oftast gör det också det. Nu senast petade de in reduceringen 2-4 i första halvleks sista spark vilket tog oss till en frustrerad halvtidsvila. Men den här hösten verkar ingen kunna stoppa the big red machine (... SUS alltså) och i andra halvlek gjordes processen kort. Till sist var slutresultatet 7-3 i underkant.

Att det var något av ytterbackarnas match förstår alla när BHGD faller ut enligt följande:

5: Dan Lepp
Otroligt fint mål och en aggressivitet som kändes helt rätt mot just Kronis.

4: Janne
Gjorde ett kanske ännu snyggare mål när han stenhårt skallade in en hörna. Nickmål! Dessutom ett gediget försvarsarbete och fint kortpassningsspel på vänsterbacken.

3: Jojje
Det är svårt att ge dojjor till en spelare som liksom alltid levererar. Det handlar ju trots allt om att ta sig i kragen! Men i den här matchen, den sista på ett bra tag, höll sig Jojje som vanligt framme. Åt ena hållet dundrade han in ett snyggt och viktigt mål, och åt andra riskerar han liv och lem för att hålla bollen utanför Jontes mål.

2: Nicke
Hur kan man nicka bollen en decimeter över marken var vi många som undrade vid flera tillfällen. Skölden skrattade förtjust på sidlinjen: undrar om han gör det med flit!? Hur som helst så tar han sitt "nick name" (skjut mig nu!) på allvar och gör ett förbannat fint jobb mot ett svårstoppat Kronobergsanfall.

1: Axel
Gör ett strålande jobb på kanten i den här matchen. Offrar sig för laget med långa öppnande löpningar som förvirrade Kronis gång på gång. Bra Axel!