måndag 23 mars 2015

Utvärdering av Oranje FK

Dom får underkänt. Vilken tragisk utveckling på ett från början hyfsat roligt och sympatiskt lag. Dom spelar definitivt inte division 7-fotboll längre. Dom har bytt ut glädje och kreativitet mot ett själlöst spelsystem som verkar bygga på motsatsen till Slow Football. Urk! Hoppas dom trillar ur sjuan i år, chanserna är goda.

Det positiva med att möta ett sånt här lag är att man värdesätter SUS desto mer när man ser hur fruktansvärt snett det kan gå.

Sammantaget får Oranje FK 1 av 5 i betyg.



10 kommentarer:

Simon Öhrlin sa...

Bättre betyg än förväntat.

Adam Oranje sa...

1-5 i betyg var ju rätt väntat. Och nej, vi håller nog inte sjuan-klass längre. Vi hade förtvivlat svårt att hålla uppflyttningsspöket stången i höstas, men det ordnade sig till slut. Eftersom samtliga Oranjespelare numera har träningsarmband på sig, så kan jag själv konstatera att jag sprang 12 km under matchen. Högst osuskt.

Axel sa...

Ja, jag kände mig på generöst humör när det blev en etta istället för en nolla. Bomber och Adam är fortfarande väldigt trevliga, och välkomna till SUS när dom inser vilket monster dom skapat.

Anonym sa...

"Eftersom samtliga Oranjespelare numera har träningsarmband på sig". Lägg av.

Unknown sa...

Hur ska ledningen annars kunna utvärdera en spelares insats på ett rättvist sätt, om man inte får ett exakt värde på hur mycket denne sprang?? Under en mil = obligatoriskt extrapass på egen hand inför nästa tillfälle.
/Der Bomber
PS. SUS får givetvis 5 SUS-kepsar av 5 möjliga. Trots farhågor på förhand visade sig SUS vara väldigt suskt, som alltid. DS.

Axel sa...

Tack för kepsarna Bomber, dom värmer.

Adam Oranje sa...

Bud/Bomber, mejlar du löpstatistiken till Axel? Han ville jämföra med Sus satellitbaserade system.

Axel sa...

Här försöker man hålla en saklig och konstruktiv ton men så börjar Adam Oranje att komma med falsarier och retas. SÅ LÅGT.

Davas sa...

Man kan aldrig helt lite på tekniken, Bomber. RZL kör ju inte armband, utan chip i skorna. Men ryktet säger att hans stats slås på när han lämnar hemmet på Västmannagatan. Tänk om.

Unknown sa...

Jag tror att Axel bara blir provocerad av att se våra dryga tiotusentals löpmeter per match, så han får nog begära dem själv först.

Davas: Tekniken måste givetvis kompletteras med, bland MYCKET annat, mätning av fettprocent, regelbundna beeptest och två separata fyspass, ledda av våra fyscoacher, varje vecka.