måndag 30 mars 2015

SUS IF - Snipers 2-6 (1-5)

Mål:
1-4 Simon (Elo?)
2-6 RZL (Erik)

Efter unikt dyster uppladdning inför match med störtskurar av tråkigheter och senkomna återbud så drog matchen i gång med nio SUSare på plan och äntligen uppehåll. Den tionde kom in efter ca fem minuter och den elfte efter ca 20 minuter vid ställningen 3-0 till Snipers. Efter det kom SUS in bra i matchen och flera roliga saker kunde noteras.

* Vi spelade 1-1 i andra
* Jojje är tillbaka! Vilken fantastisk hjälte han är. Några veckor innan hans sjukgymnast egentligen tänkt att han skulle börja springa, debuterar alltså Jojje på fotbollsplan. Det är mindre än fem månader efter hans hälseneruptur. Det gick tydligen inte att skjuta ifrån med foten som vanligt men det kommer nog. Ojoj vilken tajming han har ändå. Jojje är SUS!
* Simon fick sätta en balja på sitt gamla lag, och det innebar hans första i SUS-tröjan faktiskt. Det var en uppvisning i viljestyrka där han slet med sig bollen och tryckte in den på nån sorts halvvolley. Grymt härligt att se. Nu är isen bruten och målkavalkaden lär fortsätta under våren.
* Elo! Eller KJ (uttalas Kå-Ji) som jag hör en del säga. Fan vad han är snabb och bra, eller bra och snabb ska det kanske vara. 
* Alla andra som var med och spelade fotboll för SUS den här kvällen - fan vad jag gillar er.


Här kommer en berättelse om matchen i bilder tagna av fotograf Karin Gren. Väldigt fina!



















7 kommentarer:

Unknown sa...

Perfekt hörna från Erik för RZLs Shearer mål ...mer sånt 2015

Axel sa...

Ja, det var klass på den!

SirMoose sa...

Vilka bilder!

Tycker de talar för att SUS faktiskt var det bättre laget. Är ju på rätt många bilder tydligt att SUS:arna är hetare och klart fler gamnackar i Snipers.

Enda stora frågetecknet är väl om 90-Kilo lirade med snusnäsduk runt halsen?

Simon Öhrlin sa...

Hur är det med foten idag Davas? Behövde den amputeras? ;)

Davas sa...

Ja! 90-kilo spelade med snusnäsduk hela matchen, och det såg helt naturligt ut. Domaren hade inga invändningar heller. Stefano fick ju ta av sig sin Tevez-krgae tidigare i våras. Men snusnäsduk är tydligen ok.

Själv la jag en kudde under madrassen, och sov därför ganska dåligt. Men foten sitter kvar och känns ganska bra nu.

Axel sa...

Jag körde halsduk i målet faktiskt. Stod flera gånger och förundrades över den sällsamma atmosfär som E4 bredvid gav till den här IPn. Tyvärr passade Snipers på att rulla in en del bollar just då.

Davas sa...

Ja, visit var den lite störande, E4:an.