tisdag 17 mars 2015

Spela för SUS på söndag - För Sjutton!



På söndag tar SUS IF Linje 17 till Kärrtorp (alltså bildligt, många tar väl bilen, men jag har hört att det kan vara svårt med parkeringar runt IP, när det är mycket folk där). Delar av redaktionen (vem är undertecknad att tala för massan?) känner iaf ett släktskap med Nätverket Linje 17. Eureka! Slow Football är en reaktion mot förtryck! Våra motståndare Oranjes besatthet av träning, disciplin, resultat och avancemang är lite skrämmande och måste stoppas innan det drabbar allmänheten. Ska inte SUS istället verka för ett tolerant samhälle, med frihet för alla, där gemenskap värdesätts och originalitet uppmuntras? Det har börjat bra på bokat.se, redan 11 anmälda SUSare, men nu spänner vi bågen högre - det vore symboliskt vackert om vi blev 17 på söndag.



8 kommentarer:

*Hatar att byta* sa...

Det vore vackert, men på tok för mycket! Om inte några har för avsikt att husera vid sidlinjen, som Jojje då senast...

Axel sa...

Jo, du har en poäng förstås, vi brukar också vara bäst när vi är 11, 12 eller 13 spelare. Men det vore inte så dumt att få lite liv i truppen, se om inte fler kan vara aktuella för spel under säsongen osv, det rätt jobbigt att inte veta om vi har lag förrens man är på plats och räknar in spelarna. Skulle va skönt att slippa sånt dilemma denna säsong. Och det här är ju en träningsmatch liksom.

Axel sa...

Har funderat, och kommit fram till att 17 kanske är lite mycket. Vi siktar på att vinna med 17-0 istället.

Björn sa...

14 är väl det ultimata antalet...

Davas sa...

Det kanske inte är så dumt att sikta på 17 ändå. Jag ser ut att få förhinder. Far fyller år och bjuder till födelsedagsmiddag. Måste väl gå före…

Johan seidefors sa...

Ja! Family First, som EBT hade sagt om hon spelat i SUS.

Axel sa...

Family Fresh First!

Björn sa...

Hmm, jag kanske skulle cykla dit. Bokstavligt talat alltså.