torsdag 19 mars 2015

Ny viktig enkät på STJD ->

De senaste dygnens snackis har varit hur många SUSare som är optimalt att ha i truppen till match. Ur ett organisatoriskt perspektiv finns det fördelar att vara många, då blir man mindre sårbar för sena avhopp, skador, nedsatt kondition och att Kapten tappar humöret och går hem. Samtidigt har vi sett att SUS många gånger presterar som bäst när vi är få. Senast vi spelade en hel match mot Oranje räckte det gott med 10 man t ex. Det är heller ingen ovanlig egenskap bland SUSare att man inte är särskilt förtjust i att byta. "Den som är satt på bänken är icke fri" som Göran Persson uttryckte det, och SUS är som bekant ett exceptionellt frihetstörstande lag.

SUS lagledning, som ju är oerhört känslig för opinionen, tänkte nu alltså ta hjälp av STJDs läsekrets för att avgöra den optimala storleken på en SUS-trupp. Klicka in ditt svar här till höger ->

/F

3 kommentarer:

SirMoose sa...

Ganska uppenbart att juniorerna varit aktiva i enkäten. 13-14 SUS:are brukar innebära precis elva när vi går in i sista kvarten.

Axel sa...

Intressant utveckling av omröstningen.

Axel sa...

Ganska stark dominans för 13-14-kategorin ändå. Kanske läge att börja begränsa truppen till seriespelet, men har en vag känsla av att vårt problem inte kommer vara att vi är för många i år heller, utan att enda problemet snarare kommer vara uppflyttningsspöket.