tisdag 10 mars 2015

FRIHET!



När STJD tänker efter så är Tritnaha nästan  lika viktiga för Stockholm de sista 30-40 åren som SUS. Parollen "Idrott för nöjes skull" skulle i Tritnahas fall kunna översättas till "Svartklubb för nöjes skull" alt. "Ecstacy för nöjes skull". Typ samma. Delar av redaktionen (vem är undertecknad att tala för massan?) känner iaf ett släktskap med frihetstörsten. Eureka! Slow Football är en frihetsrörelse. Vi säger inte att vi ska spränga Stockholms Stadion bara för det, men var och en får fatta sina egna beslut.  

Och nu ska vi alltså möta dem i en försäsongsmatch! Vilken ära. 




3 kommentarer:

Axel sa...

Väldigt intressant info om SUS motståndare nu på söndag alltså! Vi får chocka dom genom att helt diktera villkoren med stränga regleringar, lite som RZL är inne på. Vi kör en razzia på mittfältet, stänger ner varje kreativt initiativ med hjälp av repressiva åtgärder och exproprierar bollen.

Axel sa...

Frihetsfrontens likheter med SUS är ju helt slående faktiskt, när man tänker efter. Oviljan att lämna besked på bokat, avsaknaden av styrning och ledarskap, alla spelares frihet att spela som dom vill och vägran att lyda auktoriteter (domaren) är bara några få saker. Kanske att man kan se SUS som en sund ventil för de högeranarkistiska tendenser som finns inom oss alla.

Just what is it that you want to do?
-We wanna get loaded and have a good time.
We wanna have a party (Yeah!)
That's what we wanna do

Davas sa...

Och sen bomba lite, också, om söndag.