lördag 11 maj 2013

The RZL Report

RZL wrote...

Tja STJD!

Träffade SUS ordföranden på Stadshagen idag o ombads skicka in en scoutrapport för bloggen :D

Var på Hagen idag och scoutade lite inför 2014 :D :D bl.a han H&M/ fd Tottenham mittfältaren jag pratat om Jonathan Partin som spelar i Karlbergs mittfält tillsammans med vår egna Jonathan Ederström från vinterträningarna (och son till Herr Ordförande SUS IF)
Tyckte båda Jonathan skötte sig bra mot Syrianska-Kerburan som nyligen var uppe i 1:an...
Båda hade bra tempo o energi och bröt många uppspel som borde ha givit nåt extra mål i en annan ganska tight 1-1 match.
Framtiden för SUS ser onekligen ljust ut...

För alla Hammarbys fans (Max, Jonte, Sauter, Axel och Micke  :D) hittade jag ännu ett scoop, självaste Peter Markstedt från Bajen guldlaget 2001 som numera är spelande assisterande tränare för Syrianska-Kerburan. Körde liknande nickspel som man känner till från tidigare och när jag Wikipedia'de honom såg jag att numera 41-åriga Markstedt spelat 90 min på Anfield o spöat Liverpool 1-0 för Barnsley och senare samma säsong slog ut Manchester United i cupen!!! Säsongen 97-98 ...

Mer imponerande för RZL var att Markstedt var i Barnsley laget som torskade 6-0 på Upton Park '98...love it...

Kollade även 1:a halvlek på våra italienska vänner Azzuri som ledde 2-1 i halvtid mot Kungsholm men har lyckats förlora 4-1 enligt STFF's hemsida ???? Kanske inte stämmer men kan rapportera att dom hade en bra ny mittfärltare "Amir" som kan ge SUS problem. Annars strutade vår Laziovän Stefano och lille Inzaghi och såg allmänt pigga ut.
Azzuri ligger f ö i hårdträning vad jag förstog och en av spelarna knäckte revbenen under träningen ?? Imponerande !!

Bildbevis: Markstedt vs Jonathan


/RZL

STJDs kommentar: Tack för en suverän rapport, känns som man varit där. Flummigt att KFK lyckats vända 1-2 underläge till 4-1 vinst, det hör till ovanligheterna, men på Hagen är allt möjligt. Fyrklövern står redo med cigarren i vänsterhanden så snart nån av Jonathanarna bara andas SUS.

12 kommentarer:

Jonte sa...

Så om jag hajar det här rätt är Markstedt alltså klar för SUS?

Davas sa...

Och Partin verkar alltså drömma om att ta ett steg upp i banan, till en mer utpräglad forwardsroll – vilket han kunde få i SUS?

Danne kfk sa...

Vi spelade skit i första halvlek... Mosade
Dom i andra och vann med 4-2 vilket var i underkant... Skönt att vi vinner när vi spelar dåligt!

Nr 10 i azzuri grät och bettede sig understimulerad 3 åring och skulle slåss under och efter matchen.. Deras tränare och nummer 10 skulle sedan "reklamera" matchen för att Rickard spelade i glasögon och jagade efter honom till omklädningsrummet och tog kort på honom som dom Sedan skulle skicka till förbundet.


Rent ut sagt pinsamt och samtidigt väldigt kul. Sämre förlorare har vi nog inte skådat på hagen på väldigt länge... Nr 10 borde haft rött kort och en eventuell avstängning att vänta om domaren hade orkat bry sig.

Rickard KFK sa...

Matchen slutade 4-2 till oss i KFK. Vi var klart överlägsna i andra halvlek där vi dominerade totalt och skapade massor med chanser innan 2-2 kom (och sedermera 3 respektive 4-2.

Måste påpeka att flera spelare i Azzurri var fruktansvärt griniga, och borde nästan blivit utvisade för snack, de fick syna det gula kortet ett antal gånger....

Skönt med tre härliga poäng, tredje raka segern! :D

Axel sa...

Nr 10=Stefano!

Danne KFK sa...

Ha ha jasså? Ja.. Han hade knappast en av sina bättre dagar igår. Sen tänkte han nog inte på att vi har en italienare i vårt lag så vi fick reda på vad det var han sprang runt och skrek till folk i hela andra halvlek.

Lycka till mot Makkabi!

Anonym sa...

Hahaha OOOOK det här blir intressant att med Stefano på måndagmorgon vid espressobaren :D :D

RZL

Anonym sa...

OK för att svara Davas, Partin kanske kan tänka sig kliva ner nästa år om hans flickvän är fortfarande sur över att han spelar för mycket :D :D

Markstedt vågade jag inte prata med, kändes som jag hade varit en nerdig Bajen supporter då...vilket jag är !!
Men han kanske behövs mer i Bajen ft än SUS nu när AXL lirar på topp idag

RZL

Axel sa...

RZL, spela in Stefanos kommentar, gärna utan att han vet det, med röstmemofunktionen på din iPhone, mejla sen till stjdfotboll@gmail.com. Kan bli ett scoop.

Danne kfk sa...

Ha ha ja det vore intressant och höra vad han anser pågick under matchen.. Han slog en svag straff som vår keeper räddade enkelt under sista fem, efter det ballade han ut rätt ordentligt. Det var för övrigt deras ända farliga chans i andra...

Anonym sa...

Steffano är en jätte schyst kille enligt mig men ofta ballar han ut när han närmar sig på en fotbollplan. Det var förra året i seriens nästsista matchen,vi hade precis gjort oss klart för sexan alla var glada och lugna i båda lag men Steffo blev riktig "arg" ändå:)! Jag tycker han är kul ändå :)


Sir Niko

En blond fan =) (Willman sa...

Mmm till hans försvar (nr 10) trampade jag honom lite på hälarna och tryckte till honom i ryggen några extra gånger när jag märkte att han blev arg.