tisdag 7 maj 2013

SUSPOD s03e04: Mänskligt, alltförmänskligt

15 kommentarer:

Danne KFK sa...

Inte första gången Snipers vägrar flytta en match ;) Samma sak hände oss för 2 år sedan. Det var nära att det blev WO men vi lyckades i sista stund få ner 2-3 herrar från ett korpengäng och vann matchen efter 1 mål på övertid. En rätt behaglig vinst om jag får säga det själv!

Johan seidefors sa...

Bästa hittills.

Björn sa...

Helt rätt om rehab där, tar tyvärr längre tid än man vill...

Axel sa...

Intressanta uppgifter om Snipers förhållande till att flytta matcher. Dom har ju flyttat båda våra matcher till avsevärt sämre tider och platser än de ursprungliga. Skrämmande!

F.d. ass-coach Smitz sa...

Vi har erbjudit Samp x antal datum som fungerar för oss i förhållande till våra reservlagsmatcher och internationella cupåtaganden. Självklart försöker vi flytta matcher vid önskemål, om det är möjligt.

Sen är jag själv svårt oförstående till hur man kan prioritera ett stockholmsderby framför att möta ett gäng småsugna bögar. Djurgården - AIK, vad är det liksom. Snark.

Rickard KFK sa...

Smitz

Även om du inte bryr dig särskilt om AIK-Djurgården så bör du inse att det är en relevant anledning till att flytta en match i div 7 i Stockholm.
Anledningen är ganska enkel. Det finns sannolikt en relativt stark korrelation mellan att vara amatörfotbollsspelare och att vara fotbollsintresserad. I sthlm finns dessutom sannolikt en relativt stark korrelation mellan att vara fotbollsintresserad och att vara supporter till antingen AIK eller Djurgården.

Med den informationen bör det vara enkelt att se att första derbyt på Friends Arena är en ganska stor "happening", och att lag riskerar att sakna ganska mycket folk (oavsett vilket lag man möter).

Anonym sa...

kfk skillnaden var att ni hörde av er två dagar innan då kan man inte begära att den ska bli flyttad ni borde tagit reda på ni hade dåligt med folk innan dess......./snipers

Axel sa...

Intressant med det här ursinniga hatet mellan KFK och Snipers. Vi har sett det tidigare men nu väller det fram igen i nya skepnader med förnyad styrka. Sällan har en fredlig lösning känts så avlägsen.

Unknown sa...

Roligt också att Rickard ignorerar/inte uppfattar Smitz ironiska och självdistansdoftande ton. Håller med dig, Axel. Känns som att det finns en del vatten som ska flyta klart under broarna där.

Härligt, mer intriger i Division H7SU...jag menar Division H7F!

Davas sa...

Bomber, älsakar din Freudian landslide!

Coach Smitz sa...

Der Bomber: Uppskattar att det finns tänkande varlser som förstår icke-allvaret i min förra kommentar. Det värmer.

För övrigt är vad som kan ses som ett legitimt skäl hyfsat individuellt. En stor del av invånarna i Sthlm är inflyttade, så kanske kan ett derby mellan IFK och GIF Sundsvall vara en lika god anledning. Eller varför inte en curlingmatch i junior-EM alternavivt ett brännande parti bridge på Eurusport 2.

Det är subjuektivt helt enkelt. I och för sig helt irrelevant eftersom vi erbjudit Samp alternativa datum, samt att jag kan förstå att Samp tycker ett allsvenskt derby mellan två halvrisiga lag smäller högt.

Davas sa...

Vilken utveckling på (ass)coach-sidan i Snipers. Man börjar så smått undra: Snipers, vad hände?

Danne KFK sa...

Jag vill inte lägga mig i det här tjafset mer än att svara på kommentaren riktad mot mig från anonym snipers.

Så anledningen till att ni inte gick med på att flytta matchen var för att vi hörde av oss två dagar innan match och erbjöd oss att ta kostnaden samt hitta en ny tid? Vad gör det för skillnad om det är 2 dagar, en vecka eller en månad? Ny speltid skulle ordnas efter era villkor.

MEN det var inte meningen att väcka liv i det här tröttsamma tjafset igen. Snipers har all rätt att säga nej till en matchflytt, Absolut. Låt oss återgå till den harmoniska stämning som vanligtvis råder i div.7F. Det blir bättre så! Lycka till i helgen till alla utom azzuri ;)

Smitz, Snipers sa...

Davas: I ett böglag uppkommer lätt intriger vilka kan leda till interna motsättningar. I detta fall resulterade det i att Simon Öhrlin blev tvungen att göra en sir Alex och kliva av uppdraget.

Officiellt uppger Öhrlin tidsbrist p.g.a. studier och andra åtaganden som huvudsaklig orsak. Han siktar på att fortsätta sin karriär i Snipers som spelare.

Axel sa...

Uppseendeväckande nyhet! Ett tips annars: skit i tränare och träningar, det blir enklare så.