lördag 27 april 2013

Örnnästet lokaliserat


Jag har alltid trott att det ligger "inte långt från Rio de la Plata", men allt är relativt. Stället ligger i Gamla Stan och här äter Fyrklövern middag i veckan och drar upp de taktiska riktlinjerna inför årets hittills intressantaste match. Har för mig vi odlade nån Capoeira-inspirerad totalfotboll för nått år sen som kanske skulle passa.

9 kommentarer:

Björn sa...

Jag är så sugen på att lira.

Axel sa...

Hur känns ljumsken?

Björn sa...

Det är helt klart bättre, men känns lite irriterat fortfarande. Tog en promenad idag och var ändå rätt ok. Borde nog egentligen vila en match till men blir nog svårt att vänta...

Axel sa...

Du ska nog kunna lite mer än att promenera om du ska spela fotboll Björn... Kör en ordentlig match mot Emrick på tomten på onsdag/torsdag kväll så får du ett kvitto på om det går. SUS behöver dig!

Davas sa...

Hur kommer det sig att bilden ser ut att vara ett slarvigt Photoshop-job? Markisen ser ju helt skruvad ut, samtidigt som stället ser ut precis så där. Och "pendlar mellan högt och lågt men landar oftast någonstans mitt emellan", precis som Christopher Kviborg's lilla gäng lär komma att göra.

Axel sa...

Det finns ledtrådar i bilden Davas som avslöjar bildens ursprung.

Davas sa...

Aha! Googles hastigt hopklippta streetview. På cykel?

Axel sa...

Som syns i fönstret

Davas sa...

Jo precis. Jag är mest lite förbluffad över transportmedlet. Men visst ser jag. Och visst har man väl hört om det där, om man tänker efter.