måndag 15 april 2013

BOKAT: Så funkar det


SUS fredag kl 20 Stadshagen
Registrera ditt (Axel Haglund's) svar genom att välja en av knapparna 'Tacka Ja' eller 'Tacka Nej'.

Om du vill kan du samtidigt lägga in en kommentar till ditt svar, skriv i så fall in den i textrutan nedan och tryck sedan 'Tacka Ja' eller 'Tacka Nej'. Vill du bara skriva en kommentar använd knappen 'Endast kommentar'.
Tips: Klicka på rubriken längst upp för att se inbjudningstexten!



Har du fått denna inbjudan av okänd och vill kopplas bort från den, klicka här.






Fyrklövern har bestämt sig för att go westis on your asses.

Vi har skiftat system inför säsongen 2013. Vi har noterat att vårt system för kallelse till match havererat gradvis genom att spelare bl a inte klickar i alls, går in och ändrar sig timmar innan match, ligger och avvaktar med sitt klick för att se hur andra svarar, samt kanske allvarligast, skriver lustiga kommentarer som snarare borde ligga på stjd eller i suspods mejlbox (stjdfotboll@gmail.com). Så pga anledning har vi nu gjort så att endast Fyrklövern ser vad enskilda spelare svarat. Detta är kanske ingen lösning på alla allvarliga problem men det är ett försök att få saker på rätt köl.

Det hela är rätt enkelt nu; Vill och kan man spela matchen man kallats till: klicka JA så fort som möjligt, kan du inte; klicka nej omedelbart. Om du är osäker; skriv det  i kommentaren, och när du blivit säker dvs kan svara ja eller nej: gå in och ändra på bokat OCH meddela Fyrklövern på annat sätt. Svarstiden kan bli en faktor bland andra om vi mot förmodan skulle bli för många till nån match. Helst två dagar innan och senast dagen innan match läggs truppen upp på STJD.

Om ni inte redan gjort det, sätt er med almanackan och kryssa för alla SUS-matcherna så är ni redo när bokat-mejlen trillar in, vanligen 5-6 dagar innan match.

Kommer bli en bra sus-vår enligt prognoserna så planera in sus i era liv.

/F


5 kommentarer:

Davas sa...

Spännande grepp. Har aldrig ens tänkt tanken att SUSaren avvaktar andra SUSare, innan hon tar ställning. Trodde att SUSaren bara var lite lat och disträ, och glömde klicka i tid. Släntrar in på bokat ungefär som hon släntrar in på Kärrtorps IP en solgassig söndag.

Axel sa...

Om man vill kan man se det som att Fyrklövern på ett sätt tar på sig hela ansvaret att få ihop lag. De sus-spelare som noterar att det är lite folk på bokat behöver inte ligga sömnlös längre. Som spelare klickar man ett snabbt ja eller nej och laddar sedan vidare lika obekymrat som han släntrar in sent till matchstart, dvs väldigt.

Davas sa...

Det är med viss sorg jag ser den självorganiserande dynamiken gå i graven. Men det är väl så, människan kan sällan hantera den frihet hon ges, och behöver pga lättja någon allsmäktig despot att huka sig för.

SirMoose sa...

Kim Jong Il - Kom tillbaka, vi saknar dig!

Johan seidefors sa...

FIGHT THE POWER