tisdag 2 april 2013

Det allra senaste om Kviborgs 'gäng'

 This just in

Saxat från Andrea Dorias hemsida:

FC Sampierdarenese är FC Andrea Dorias nya vän

Doria-profiler startar ny klubb.
1946 blev Andrea Doria och Sampierdarenese U.C Sampdoria, nu 2013 har båda klubbarna återuppstått fast i en svensk tappning.

FC Andrea Doria bildades 2007, FC Sampierdarenese vintern 2013. Ur ett dorianskt perspektiv så är tanken med denna nybildade klubb att den hela tiden ska finnas som ett alternativ för spelare i Andrea Doria som av olika anledningar inte längre vill spela fotboll på alltför hög nivå.

Därför är det extra glädjande att gamla hjältar som Johan Ringström, Tomas Canessa, Johny Johansson, Jesper Hussfelt, Mattias Sellfors och Ulf Åkerström kommer att representera "Samp" säsongen 2013.

I afton samlas FC Sampierdarenese för första gången, klubben har en uttalad profil om att prioritera det sociala före det sportsliga. Självklart vill vi vinna fotbollsmatcher, men det är minst lika viktigt med en iskall prosecco efter matcherna.

Truppen är spikad och utöver tunga Doria-profiler så finner vi namn som Özz Nujen, David Fjäll, Hasse Brontén och Jensa Gustafsson. FC Sampierdarenese övertar FC Andea Dorias gamla spelplan i "Fort Skarpnäck" och kommer till våren spela i division 7.

Hela FC Sampierdarenese ser fram mot ett hjärtligt samarbete med FC Andrea Doria, tillsammans går vi hand i hand.




STJDs kommentar:
Bra med lite fler kändisar i serien även om den akademiska nivån verkar, hmm hur ska man uttrycka det, jo just det: LÅG. Själv har jag spelat med Özz i Hammarbys juniorlag en gång i tiden, något jag noterat att han sällan snackar om, kanske för att han är inbiten AIKare, det är iallafall en teori jag har. Trevlig och kul och benägen att vilja dribbla var han iallafall, det blir kul att mötas igen! Att dom prioriterar proseccon är naturligtvis positivt ur ett strikt slow football-perspektiv, det måste man motvilligt ge dom, även om vi SUSare istället kanske skulle välja en vodka/club-mate eller varför inte en Tschunk.

Slutligen har en kontakt även etablerats mejlledes med mannen bakom det hela, Christopher Kviborg, och vi hoppas få med honom i sändning nån gång framöver.

/A



6 kommentarer:

Davas sa...

Vilket jävla ‘gäng’.

Jonte sa...

RZL, du tar väl hand om Jensa?

SirMoose sa...

Men var är Dala? Han borde ha en gjuten plats på topp.

Axel sa...

Hehe, vi sitter på Dalas licens så det får vi allt se.

Anonym sa...

RZL känner David Fjäll !!
Han kommer att få det hett om dreadsen !


RZL

Anonym sa...

Mycket AIK f ö


RZL