torsdag 18 april 2013

STJD öppnar sin mail-bag!


  • STJD-redaktionen fick sent igårkväll detta mejl från den ständige sekreteraren:


    VM-förberedelse‏

2013-04-17


Till:Axel Haglund
Hej Axel.
Linus vägrar tydligen att vidarebefordra mitt sms till dig. Så här löd det: "Träffade förre SUS-spelaren Lasse Richt och Marcus Allbäck på planet till Lissabon. De var på väg till Rio för att kolla hotellrum inför VM."
Linus sms-svar:
"Bra inställning! Att efter två tämligen usla matcher tänka på VM tyder antingen på bra självförtroende eller dåligt omdöme, vilket som stämmer får framtiden utvisa."
Med någon ytterligare kommentar om Richt och hans spel i åtta divisioner från Derby i Allsvenskan till SUS i sjuan-åttan, samt hans position som "team manager" i landslaget, så borde det väl hålla som SUS-blogginlägg.
Anders i Portugal


STJDs kommentar: Anders har naturligtvis rätt, det här är en information som inte bör undanhållas någon SUSare! Nyheten bekräftar nämligen att den suska inställningen till livet och fotbollen lever och har hälsan i den svenska fotbollens allra högsta instans. 

Linus har förmodligen haft viss ruelse vid tanken på att han nästan blockerat ett så viktigt bidrag till STJD, för nu på eftermiddagen skickar han in följande bild  på ex-storkyrkopojken Tom:



STJDs kommentar: Också detta bidrag är matnyttigt för alla SUSare genom att det sätter strålkastarljuset på en viktig fråga; Vad ska man käka innan matchen imorrn? Själv funderar jag på en Hawaii-pizza nere på Stadshagens pizzeria (nere vid spärrarna i T-banan)  tillsammans med Camilla Henemark och "gänget". Ses där runt 19?


/A

1 kommentar:

Axel sa...

Korrigering: Tom spelar med SP i år, han syns på bilderna från Sambo-SP