måndag 1 september 2014

SUS Silly Season - update

Värvningsfönstret stängde vid midnatt i natt och det har ju varit mycket snack hit och dit. Hade SUS den optimala truppen redan eller behövde vi en spelare till? Skulle Tolkarna ta in nån ny tolk eller KTH nån ny teknolog...?

Alla lagen har in i det sista mörkat vad som är på gång, även SUS.
Via Simon fick Fyrklövern så efter dagens segermatch mot Azzurri korn på en nyinflyttad talang från Blekinge med div4-erfarenhet. Hela affären påbörjades och avslutades under söndagskvällen endast timmar innan fönstret stängde. Kallinge SK var på alerten och övergången var i hamn ca 21.10, dvs endast timmar innan fönstret obönhörligt slog igen. Niklas som han heter spelar back/mittfält och har erfarenhet av kaptensbindeln i Kallinge. Han behandlar bollen ungefär som Ferenc Puskás (den galloperande majoren), eller om dom var släkt...eller kanske båda (hoppas!). Simon försäkrar att han även är 'susk'. Så nu är SUS IF's trupp hösten 2014 komplett.


EXTRA UPDATE!
Vid kontroll av spelartruppen i FOGIS noterar vi plötsligen att SUS IF tappat en spelare tidigare i augusti. Det hela gjordes med stöd av 30-månadersregeln så det gick obemärkt förbi Fyrklöverns radar när det hände.

UTNylicensierad och intygad av föreningenMilkoSoto Villagran19750506****30-månadersregeln2014-08-112014-08-11LaglicensSuS IFTynnered FF

Det är den mytomspunne Milko som ju egentligen lämnade SUS-gemenskapen bakom sig redan en tidig bakfyllemorgon i början på tvåtusentalet. Linus, som var med när det hände, kan den där storyn bäst och beskrev det såhär i en kommentar på STJD för några år sen.
Blogger SirMoose sa...
Legenden Milko Soto försvann från SUS och ur de flesta gammla vänners liv efter 25-års fest 2001. Det sista som hördes av honom var en kraftig burn out vid kl.07 på morgonen efter en osedvanligt blöt fest i Malmköping, även kallat "Slaget i Södermanland". Milko gjorde sedan ett kort gästspel på Mattias Näslunds bröllop förra året från vilken han och hans flickvän spårlöst försvann under middagen. Ingen har sett honom sedan dess.
1 mars 2007 08:20
 Radera


Hursomhelst, SUS har i hopp om försoning haft kvar Milkos licens i mer än tio år, men den tysta diplomatin har inte burit någon frukt. Nu hör han alltså till Tynnered, ett lag som ligger sist i div H7C, hemmaplan i Sumpan. Vi önskar naturligtvis Milko lycka till i den nya föreningen.




/F

3 kommentarer:

Davas sa...

Det här är sensationellt.

Johan seidefors sa...

Milko. Ligger inte Tynnered i Göteborg? Har vi en en-in-en-ut-policy med Göteborgsfotbollsförbund?

SirMoose sa...

Milko, en av de bästa ytterbackarna vi någonsin haft.

Historien om när han dök upp på Hagen lätt stressad är också skön. Han hade missat att vi hade match den dagen så han hade kutat milen på förmiddagen.