söndag 31 augusti 2014

AC Azzurri - SUS IF 0-1 (0-0)



Mål:
Jojje (Hallberg)

Alla dessa segrar! Och han älskade dom alla...

Det här var en sån seger som är skön för att man får jobba för den och för att den är tight men rättvis. Azzurri var ju bra. Dom började piggt och resolut. Men SUS var denna dag en storlek för stor helt enkelt. Försvarsspelet var fantastiskt. Backlinjen var fantastisk. Jens och Jojje är otroligt samspelta vid det här laget och när Max, DD och Skogö delar på de två ytterbacksplatserna, ja då har vi en backlinje med kompetens. På mitten spelade Hallberg o Davas. Azzurris spel skulle tydligen gå via deras #4 på mitten, men efterhand kom SUS innermittfält underfund med det där och sen försvann han nästan helt ur matchen. Ytterst få lägen erbjöds Azzurri. SUS däremot vaskade fram en hel del. Axel missade ett lysande volley-läge på inlägg från Erik som hade lekstuga på högerkanten. Axel missade även ett friläge på pass av Hallberg i första. Simon och Björns samarbete på topp fortsätter att utvecklas och det var riktigt nära några gånger. Efter en lång SUS-period i början av andra halvlek kom till slut 1-0. Det var Hallberg som slog en hörna skruvad mot bortre stolpen där Jojje kommer flygande. Han nickar bestämt in bollen och fortsätter själv in mål av bara farten. Mycket snyggt o rättvist. Efter målet försöker Azzurri rycka upp sig men SUS försvarar sig otroligt skickligt. Knappt en enda riktigt farlig chans uppstod. Istället borde SUS drygat ut målskörden. DD kommer igenom och spelar fram till Simon som avslutar distinkt men tyvärr på målvakten. Dani och RZL gör strålande inhopp. Tyvärr drog Öster upp en baksida så han blir nog borta nån match gissningsvis. Chrille har nu hållit nollan i två raka SUS-matcher, och tangerar därmed Axels rekord från 2012. Ska han slå rekordet nästa söndag? Det återstår att se.

Guld-dojjor
Jojje 2
Chrille 1
Jens 1

13 kommentarer:

Anonym sa...

Forza SUS!!
#13

Björn sa...

Härligt SUS! Grymt stabilt nu!

Davas sa...

Bakre ledet är riktigt rörigt.

Henrik Hallberg sa...

Davas, jag tror det blev så i samband med att domaren nämnde att han var Stoke-supporter.

Davas sa...

Ja, just det. RZL kände koppling, ni andra började vanka av och an.

Davas sa...

Skogö visar verkligen avståndstagande. Verkar inte ritktigt kunna ta in det.

Davas sa...

Förutom at det är lite rörigt i leden är det en fin bild, den här. Något nyförvärv, och några relativa. Men det är ju sällan så att SUS värvat sig till alla dessa vinster. Tycker men ser samma gamla här.

Davas sa...

För övrigt älskar man ju så klart alla nyförvärv. Plus att SUS just… Ja, det kanske är en nyhet i sig.

Axel sa...

Shhhh! Vi mörkar fram till midnatt.

Davas sa...

Men smaka på det: Pusk…

Anonym sa...

Det var väldigt tyst på italienska espressohaket i morse...


RZL

Axel sa...

Hahaha

Axel sa...

F ö var detta samma domare som identifierade att Uffe inte var licensierad i KFK-matchen. Han verkade inte riktigt förstått att han orsakat vårt orättvisa poängtapp genom att aningslöst fylla i Uffes pnr i FOGIS-rapporten efteråt, så det handlade kanske inte om äkta ondska. Åsså höll han på Stoke.