torsdag 25 september 2014

40



#1974 landade Barbara Streisand’s ”The way we were” etta på Billboard. Och SUS låg förmodligen två i någon serie och allt var perfekt. Det är lockande att se tillbaka. Underbara dagar bakom oss. Självklart var det bättre förr. Det har det alltid varit.
The way we were – herregud, vilken jävla film! Robert Redford. *grina* Å andra sidan: 40 is the natural number following 39 and preceding 41. Som vanligt kan man lita på wikipedia för existentiella tillrättalägganden.     

Hur som helst. Det är imorgon. Och jag har ett tips.  

Bill Simmons är en av mina favoritpersoner i sportvärlden och han säger sanningen. I det här ljudklippet, som när det kom ut gjorde så att ESPN omedelbart stängde av honom i tre veckor, anklagar han NFLs högste chef för att ljuga om att inte ha sett det videoklipp Ray Rice misshandlar sin fru (nedan). Förutom att han har rätt, så är det briljanta att han skyller hela "ranten" på att han är "cranky" - för att han fyller 45 i veckan. Jag kan, så att säga, relatera. Lyssna på hans podcast - det är tipset.  

      





2 kommentarer:

Axel sa...

Det är det här jag snackar om! KOMPLEXT men ändå solklart inlägg om tiden som går, gränser som passeras, den enkla sanningen. Can It Be All So Simple?
https://www.youtube.com/watch?v=7m148vZDwJA

GRATTIS PÅ 40-ÅRSDAGEN IMORGON!

Björn sa...

Grattis!