måndag 8 september 2014

Omvärldsinformation

Matchen mellan SP och Camelen som började efter vår macth igår verkar ha varit dramatisk. Vi var några som noterade att SP hade en på tok för ambitiös uppvärmning innan matchen och det straffade sig mycket riktigt. 4-0 till Camelen som alltså står för motståndet nu på lördag på Skarpnäcksfältet.

2 kommentarer:

Johan seidefors sa...

En matchrapport jag kräver att få läsa. TVÅ st SP-utvisningar? De skulle ha haft vår domare.

Axel sa...

Har lyckats komma över en rapport via fb:

Kalle Kluge skrev:

Hej Axel! Vi är tyvärr alldeles för dåliga på att uppdatera i våra sociala kanaler. Skyller det på att vår journalist i laget varit borta p.g.a. fotskada större delen av säsongen.

Camelen tog en tidig ledning på en hörna där både anfallare och försvarare missbedömde en hög boll, som istället mötes av en bredsida. Efter det är det en väldigt öppen historia där båda lagen skapar diverse chanser och halvchanser. Precis i slutet av halvleken får SP en spelare utvisad (efter det att han fått frispark med sig) p.g.a. en mindre genomtänkt kommentar till en Camelen-spelare.

Tidigt i andra halvleken får undertecknad en boll i djupled och friläge där jag petar förbi en utrusande målvakt som, antingen fullkomligt missbedömer eller medvetet, drar ner mig. Frilägesutvisning och straff. Straffen slås dock över. Trots två man mer på plan så infinner sig någon form av kollektiv passivitet (kanske lite falsk säkerhet) och vi är ruskigt ineffektiva. I slutet blir det dock lite ketchupeffekt och några snygga baljor.