onsdag 27 februari 2013

Även Studio Ett låter sig influeras av SUSPOD


Uppenbarligen är Westis en klubb i tiden, och Jensing en ledare som vet att läsa sin samtid. När Sveriges Radios Studio Ett idag talade om hur man bäst råder bot på problematiska attityder och tvivelaktigt beteende hos olika typer av idrottare, nämndes ordet värdegrund ungefär 572 gånger. Och lyssnarna fick lära sig att detta är ett viktigt fundament i varje idrottsförening. Om man arbetar aktivt med sin värdegrund, kan den till och med bli ett varaktigt förhållningssätt som präglar hela verksamheten, och som håller den på rätt köl. Ja, alla lärdomar var som hämtade ur SUSPOD, och intervjun med Westis kära ledare. Klicka här för att lyssna på Studio Ett-inslaget.

Tror dock att vi slår dem ganska lätt. Tror bötessystemet spelar oss rakt i händerna.

Extramaterial:
Klicka här för att komma till Westis värdegrund. Läs och kommentera!


5 kommentarer:

Axel sa...

OK, jag kan börja!

Det är klart att man som lagledare i SUS velat "go Westis" många gånger men jag är stolt över att vi oftast lyckats kväva dom impulserna.

Davas sa...

Det var väldigt roande att höra någon eldsjäl från AIK berätta hur de "gått Westis" ända sedan den där förfärliga inkilningsritualen med galgarna för ett antal år sedan. Och hur ungdomsverksamheten numera är att lita på. Riktigt rumsren.

För övrigt krävs det nog en ganska tung värdegrund för att göra sig kvitt arvet efter Hedman, och andra slynglar som den där klubben fostrat under årens lopp.

Det här för förresten tankarna till Junior Ederström. Låt oss höra en historia från galgningarnas kölvatten! För du msåte väl varit med om att "go westis" med gnaget, Jonatan?

Axel sa...

Jag tror inte Jonathan har spelat i AIK. Jag kan ha fel dock och då hatar han väl mig nu. Att han hejar på Gnaget det råder det dock inga som helst tvivel om.

Mina källor gör även gällande att han ådrog sig en skada i helgen och är borta ca 3v från fotbollsspel. Väldigt tråkigt för SUS, och tur för Westis.

Vad gäller det här med Westis värdegrund så känns det som vi tassat som katten kring het gröt lite väl länge nu:

WAKE UP! DEN ÄR JU HELT SANSLÖST FÅNIG!

Davas sa...

Jag är vaken. Men som man tassat...

Björn, gjorde inte du dina fyra baljor i just en fredagsmatch i fjol? Den allra sista, eller var det en mörk, regnig eftermiddag?

Björn sa...

Stämmer bra Davas, men så var det ju också nästan duggregn i luften. Och dessutom blåbyxorna på.