söndag 10 februari 2008

Vinnarna



Till att börja med bör nämnas att hall C var så smutsig att den inte gick att spela i. Det var synd för i stora hallen är det så mycket störande ljud från de andra planerna. Hursomhelst så kom det 17 SUSare till träningen. Lag 1 bestod av Aaron, Nico, Linus, Ettan, Björn och Thomas. Lag 2 var Axel, Davas, Dan, Lyckstedt, Janne och Mange. Lag 3 var Emil, RZL, Johan, Sauter, och Domeij. Lag 2 fick inte riktigt till det. Svårt att förklara varför. Det blev iallafall storförluster. Lag 1 och 3 spelade final och träningens dominanter Lag 1 vann till slut med 1-0 efter mål av Nico. Nämnas bör att Emil fick en armbåge och spräckte läppen och tvingades därför bryta innan finalen.

4 kommentarer:

Daniel sa...

Blodspill - äntligen!

Självklart väldigt tråkigt för Emil men det sänder ju samtidigt ut en signal till omvärlden hur extremt tävlingsinriktad SUS trupp 2008 är. När får vi se första omkullknuffade funktionären?

Björn sa...

Hade det funnits någon vaktmästare på plats igår hade Johan troligen gett honom en rätt rejäl glidtackling med dobbarna på knät...

Daniel sa...

Jag har skickat klagomål till bokningen angående hall C. Pengarna tillbaka annars skickar vi dit Johan med ett par nyslipade skruvdobb...

Anonym sa...

Att vi blev av med Emil innan finalen, och att det var lag 1 som såg till att det blev så, gör att man kan damma av den gamla sägningen: att du inte är paranoid betyder inte att du inte är förföljd.

och vaktmästaren! i maskopi med köttlaget, aka lag 1. hur mycket hade han fått av för att sabotera planen?

gud vad orättvist allt är.