onsdag 3 oktober 2007

SUS 40-år

I år fyller Stockholms trevligaste och mest underhållande fotbollsklubb 40 år. Detta ska firas!

Vi som varit med ett tag minns 30-års festen, klassad som det århundradets största begivenhet, och vi ser ingen anledning på att inte slå på lika stort vid detta jubileum. För detta behövs dock ett visst engagemang och hjälpsamhet och det är vad vi i detta öppna brev hoppas finna.

Prio ett är att hitta en lämplig lokal. Är det någon som har något bra förslag får man gärna höra av sig. Vi i Festkommittén tror att alla inbjudna, som kommer att bestå av gamla spelare, legender och profiler med respektive, kan tänka sig att betala ett par hundra för middag och underhållning så var inte blyga med förslag.

Om det är någon som har idéer, förslag eller helt enkelt vill vara med och planera vårat 40-års jubileum så hör gärna av dig. Vi behöver all hjälp, inspiration och kreativiet klubben kan uppbringa.

Preliminärt datum för denna begivelse är 24/11-07.

Linus, Max & Jonte

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååååååå så kul!

Anonym sa...

Inte 24e!

max sa...

17e går inte då alla gamla susare är bortresta.

10e är ett alternativ då men då har vi bråttom. I december känns det som om många inte kan, eller?

Sporttyckaren sa...

En idé är läkarförbundet festlokal på östermalm, den är trevlig. vet inte om lagläkaren kan/får/vill boka den...eller om den är svindyr. Värt att kolla i alla fall

max sa...

Axel,

Kan du kolla den?

För lördagen den 24/11 och 1/12.

max sa...

Nya bud!

1/12

Hojta till NU om ni inte kan!

Axel sa...

Jag kan kolla läkarförbundet på Villagatan men problemet är att jag inte är med i det förbundet, det är nämligen ett uselt förbund. Kostar typ 3000 om året och dom gör nada. Men jag kan kolla. Hoppas inte för mycket bara. Jag kan 1/12.

Emil sa...

Kan tyvärr inte den 1/12.