onsdag 10 oktober 2007

Björn Halldéns Guld-Dojja: SUS - Tudor

Trots att vi torskade var det ändå några som förtjänade en dojja. Fyrklövern kom fram till följande över en hamburgare och läsk (35kr i fiket) direkt efter match.

5. Dan
Återigen var Dan på spelhumör och dominerade sin kant helt. Otroligt snabb, beslutsam och passningssäker. Ja, ni har hört det förut...

4. David D
David gör ju aldrig en dålig match oavsett motstånd och får därför kanske inte den uppmärksamhet han förtjänar när det kommer till dojjor. Men den här dagen var han ännu ett snäpp bättre och då blir det dojjor direkt. Själv minns jag främst en sekvens där David hamnar i en löpduell en-mot-en mot deras anfallare nr 10 (enligt mig seriens överlägset bästa spelare) ute på högerkanten. På något sätt håller David jämna steg med den vindsnabbe motståndaren för att i sista stund slänga sig och perfekt glidtackla bollen tillbaka till Jonte. Klass!

3. Max
Som vanligt kämpade han över hela planen och störde Tudor med sin aggresivitet. Dessutom höll han i bollen och spelade enkelt när det behövdes. Blev också belönad med ett mål.

Max, David och Dan i sina gyllene skor

2. Nico
Otroligt resolut mittbacksspel mot de tuffa Tudor-anfallarna. Han var överallt ett tag. Med lite bättre ordning på uppspelen så hade det blivit fler dojjor.

1. Stefan
Stefan är Stefan. Ingen annan spelar som honom. Tar ned på bröstet i nickdueller, vrider och vänder ut-och-in på motståndare, bryter uppspel och glider runt som om han stod på ett par skridskor i närkamperna. Extra imponerande mot så pass starkt motstånd som Tudor.

3 kommentarer:

Daniel sa...

Kan även tillägga att målskyttar och passningsläggare har uppdaterats under "DIVISION 7D 2007".

Anonym sa...

Helt rätt med dojjorna.

/Axel

Anonym sa...

ja, helt rätt.

/js