tisdag 21 augusti 2007

Uppdrag Granskning, SUS edition



HJÄLTE! FRÄLSARE & GUD.
Mannen i rött (nedan) har efter den uppmärksammade publikmatchen vid ett flertal tillfällen, bland annat här på SUS TILLS JAG DÖR, erhållit mer beröm än någon spelare någonsin fått i SUS vackra tröja. Så - varför ser han så skyldig ut?














Kanske vet han att korthuset är på väg att falla.
Gråtande familjer har kontaktat STJD mer chockerande uppgifter. Bilden nedan visar en sk "knapp" ca en timme efter matchens slut. Precis så lång tid som organisatören behövde för att smita iväg med sin förtjänst. Sammanträffande? Skulle inte tro det. Ännu ej bekräftade rapporter hävdar att produkterna inte alls har de diamant-detaljer som nämndes vid köptillfället, utan att de köpts in på Buttricks... men det kan väl bara inte vara sant.


















STJD har utan framgång sökt huvudmannen för en kommentar. Fyrklöverns informations/underrättelsetjänst låter dock hälsa från sitt stammisbord på nyöppnade restaurant Pontus! att: DET ÄR SÅ VI GÖR, BIAAAATCHES.

Fortsättning lär följa...

6 kommentarer:

Axel sa...

Ingen kommentar.

Anonym sa...

MIn knapp ramlar av hela tiden. Har försökt med Karlsson klister utan gott resultat.

Davas sa...

Min knapp sitter som berget. Har aldrig hat en bättre knapp, faktiskt.

/ Anonym

Daniel sa...

Pengarna är redan insatta på ett konto på Caymanöarna.

NO REFUNDS!!!!

Davas sa...

Jag tycker dessutom inte att det är värdigt att be om refunds efter att ha först ha suttit och sugit på sin knapp i säkert flera timmar, varpå man lekt runt med den i ölglaset en stund, och slutligen låtit den dela soja med wasabin till middag. För det är ju precis vad man ser att den här knappen blivit utsatt för. Inte fan tror ni väl att Mötley Crüe-knapparna från Ohio som man köpte på 80-talet, hade pallat med en sån behandling?

Anonym sa...

Just det!