måndag 6 augusti 2007

SUS IF PÅ SVENSKA FANS?


Efter att ha lanserat årets största bloggsuccé i division 7 D är det nu dags för SUS egen digitala falang att även ta över den ständigt växande community-världen. Representerad av respekterade Svenska Fans. SUS anmälan är mottagen och vi kan bara tänka oss ledningens jubel över att ha knutit till sig en sån publikdragare som STJD - nu med över 16 600 besök.

Läs här:

SvenskaFans.com/grusplan
SvenskaFans öppnar nu upp för lag i de lägre divisionerna samt korplag. Satsningen går under namnet Svenskafans.com/grusplan.

Nu kan du anmäla ditt intresse. (vilket STJD redaktionen redan gjort)


Vi vänder oss till alla svenska herrlag på seniornivå som spelar i division III eller lägre och som vill ha en egen lagsida på SvenskaFans.com. Det kommer vara helt kostnadsfritt och alla lagsidor kommer samlas under en gemensam startsida med url:en www.svenskafans.com/grusplan/


Varje lag får en egen lagsida där man kan skriva matchrapporter, artiklar, krönikor, rösta, sätta betyg och diskutera på forumet. Precis som på SvenskaFans.com. Allt sköts enkelt via ett webbaserat verktyg som alla i laget kan komma åt. Är du och ditt lag intresserade att vara med från början? Mata in en intresseanmälan nedan. Anmälan är inte bindande. OBS! Det är helt kostnadsfritt att vara med!


ANMÄLAN SPARAD TACK

3 kommentarer:

Davas sa...

Mäktigt!

Daniel sa...

GRYMT - JS har gjort det igen! Jag spår att SUS-relaterade sidor helt kommer dominera internet inom 5 år.

Axel sa...

Det här är precis den injektion som behövdes! Nu kör vi.