måndag 6 augusti 2007

Bakom kulisserna, del 2

Fyrklöverns starke man, Axel Haglund, kontaktades idag, under sin vistelse i London, av FKNS mycket trevlige lagledare. De ville flytta lördagens match då flera av deras spelare antagligen kommer vara borta pga jobbaktivitet.

Tre spelare i FKNS minglar i Båstad
Från vänster: Lagledare Mats, Niklas och Richard
Källa:
www.stureplan.se

Trots kort varsel och att vi tidigare sagt blank nej till sådana förslag kändes detta angeläget att försöka lösa. FKNS är ju ett lag som på många sätt påminner om SUS och det finns ett speciellt band mellan föreningarna. Bl.a. spelades ju en träningsmatch i våras. Detta ledde till ett blixtinkallat Fyrklövernmöte via länk, STHLM-LDN.

Resultatet av detta möte blev att Fyrklövern gick med på att flytta matchen om det fanns rimliga alternativ. Det är ju trots allt så att de flesta i SUS har späckade scheman där fotbollen ska planeras in i god tid.
Rimliga alternativ ansåg vi därför vara:
- Konstgräs
- Kort resväg
- Tidsmässigt inte för nära andra matcher

Tyvärr visade det sig att det inte fanns några sådana tider lediga under hösten. Matchen kommer alltså att spelas som planerat på lördag.

4 kommentarer:

Axel sa...

Det kändes lite hårt men det är väldigt kort varsel att ringa 5 dagar innan match. I SUS krävs ju väldigt nogrann planering och spelarna har kalendrarna fulla månader i förväg.

Får hoppas att detta inte "jinxar" matchen nu. Enligt all befintlig logik och statistik är det SUS tur att vinna!!!

Anonym sa...

Bra planering har aldrig varit FKNS starka sida och i vår bok är 5 dagars framförhållning närmast en ocean av tid. Tyvärr har StFF inte riktigt samma syn på det här med tidsaspekten...

OM (gud förbjude) vi tappar poäng på lördag har vi däremot en grymt bra bortförklaring på lager!

Valet av bild från Båstad förra året var ... oväntat

Johan seidefors sa...

bilden säger allt tycker jag.

max sa...

Dags att förvalta målchanserna på lördag!