torsdag 14 augusti 2014

SUS - The Magnificent

På söndag lirar SUS klassiskt derby mot Storkyrko-pojkarna på Stadshagen. SP har säkert tänkt sig revansch för 2-0 förlusten senast. MEN, det ser så absurt bra ut för SUS inför matchen att man börjar sittdansa och garva okontrollerat när man kollar igenom underlaget till truppen: några av SUS främsta spelare genom tiderna blandas med unga, fullkomligt livsfarliga nyförvärv. Full trupp, klass rakt igenom. Jag tror jag svimmar!!! Man kommer alltså helt osökt att tänka på I'm the magnificent med Special Ed från plattan Youngest in Charge från 1989:



Vi hoppas på storpublik också! Ryktet går om att stödet för SUS kommer bli stort från läktarplats så alla gamla SUSare gör nog klokt i att komma ner till Hagen, den här vill man liksom bara inte missa. Samtidigt är det ju möjligt att laget som spelar på söndag inte är så samspelt ännu, det kanske kommer ta några omgångar innan spelkvalitén når dom där allra högsta nivåerna, men vi ska heller inte utesluta tvåsiffrigt.

 (Skulle det gå åt h-e så vill vi också påminna om att vi faktiskt saknar några av våra allra bästa spelare också. #danne2014...)

Vi ses på Stadshagen minst en halvtimme innan matchstart dvs 13.30, så kan vi ju snacka ihop oss och sådär.

/F

Inga kommentarer: