fredag 3 juni 2011

STJD gör avbön: Offentlig ursäkt till Niko

Ibland går det fort på STJD. För fort. Nyheten om att en representant för Kronis talade med domarn innan match om hur oschyssta sus är på nätet spred sig naturligtvis som en löpeld i SUS. Men som alla muntligt traderade berättelser så kan vissa av detaljerna ibland förändras och t o m bli osanna. Som att det skulle varit tränaren (som kallar sig Niko) som gjort uttalandena. När faktagranskningen hann i kapp oss insåg vi att det måste varit nån annan i Kronis som stod för dom uttalandena. STJD ber alltså om ursäkt till Niko, som förövrigt förtjänar en eloge för sitt arbete med Kronis, som på allvar måste ses som en het kandidat för avancemang till 6an i år.

6 kommentarer:

Gsus sa...

Haha, låter mer sannolikt att den storyn skapades av er själva för att ni skulle få lite tändvätska :)

För övrigt så undrar jag, speciellt efter kvällens match, vad i helskotta ni pysslat med tidigare under säsongen. Det kändes liksom inte som att det var nästjumbon vi mötte...

Anonym sa...

RZL var tillbaka - det var skillnaden ;)

Axel sa...

Bra fråga Gsus. Jag tror inte RZL var HELA förklaringen. Vi gick tillbaka till 4-4-2 som vi är mer vana vid. Vi spelade bättre i förvaret. Framåt har vi lite att göra fortfarande.

Johan seidefors sa...

Nu vänder vi blad och går vidare

Gsus sa...

Tack för förklaringen. Roligt att det här med uppställning kan göra sån skillnad. Vi spelar numera 4-3-3 eller 4-5-1 lite beroende på motstånd till skillnad från det klassiska 4-4-2 som vi annars alltid spelat.

Lite roligt sammanträffande att jag under nattens jobbpass snackat skit med både RZA och GZA från Wu Tang Clan. Är RZL också med i samma crew ;)

Axel sa...

Man kan säga att RZL är löst associerad med kretsen kring Wu. Han gjorde omslaget till RZAs andra Bobby Digital-skiva.

http://open.spotify.com/album/7L5wRvQXLIsmwImVYZzObD

Righteous Way är en favorit. Den handlar om SUS, tror jag.