onsdag 12 augusti 2015

KTH vs SUS IF

På lördag är det match mot KTH på Stadshagen 2, kl 16. Det blir det fjärde mötet mellan klubbarna som hittills turats om med att vinna. Med denna logik ska det vara SUS tur nu på lördag.

Det är som bekant fortfarande sommar i luften och det är inte ovanligt med andra inplanerade aktiviteter på lördagseftermiddagarna såhär års. I SUS är vi ju väldigt angelägna om att livet vid sidan om fotbollen också ska fungera, men just denna lördag får kanske bli ett undantag. Och tänk vad långt man kan komma med ett förlåt, en chockladask eller lite blommor. So get creative! Kom loss och spela med SUS! SUS behöver dig! Kämpa!

/Fyrklövern


2 kommentarer:

Axel sa...

Har nu både en ny Keeper och en värvning från Finland pågång, det är den organisatoriska stjärnan Simon som trollar, fantastiskt! Nu måste bara den redan befintliga SUS-truppen leverera. Några spelare till, så är det seger på lördag! Kämpa!

Axel sa...

Tredje licensen på två dagar ordnad. Tollmar värvar en stjärna från down under. SUS är nu elva, men några till behövs för att lagledningen ska slå sig till ro och inkassera segern.