onsdag 25 maj 2011

STJD anar oråd

Rykten säger att FKNS har bett SUS om att få flytta matchen i helgen till nytt ännu oklart datum pga. ingen koll. Storsint nog tar SUS inte chansen att bärga en välförtjänt seger på WO, utan accepterar. Men hur står det till med gamla fina FK National Sthlm egentligen - har de inte redan lämnat en WO? Uteslutning innan säsongen spelats klart känns rätt rimligt, eller?

Här nedan: En fin skildring från tidigare drabbning med våra antagonister, inkl. resan från stan till Åkeshov. Måste ha varit ett par år sen, för tydligen låg Bajen i Allsvenskan..

6 kommentarer:

Axel sa...

Jo, FKNS har en WO redan så dom ryker om det blir en till. Vore sorgligt. Har alltid varit kul möten. Minns första matchen mot dom, kanske 2006 ute i Tjotahejti. Vi ledde med 2-0 när Jojje tog en frilägesutvisning som även innebar en straff. FKNS vände och vann 3-2 och SUS var i chock. Blivit många roliga möten efter det.

Axel sa...

Kul att se Axel-cam också. Dom står sig fint dom där gamla alstren.

Daniel sa...

Fin film. Många guldkorn!

SirMoose sa...

Lyckan, Emil, Vallentunamaffian, Fru Elghorn. Det var tider det.

Minns matchen på Farsta IP. Jojje tog utvisningen utanför straffområdet för att inte både åka på straff och utvisning. Men domaren dömde in fällningen och fallet hade börjat.

Stort av SUS att inte önska en WO. Det borde fler lag i serien ta inspiration av. SUS - Idrott för nöjes skull.

Davas sa...

Undrar just om man kunde värva över någon efter att de lämnat sin andra WO. Känns ju nästan oundvikligt att det blir en.

Axel sa...

Ja varför inte? har dom nån skyttekung som gör mål helt på egen hand? En sån skulle vi har användning av.

Om Danne, Ettan och Björn är skadade eller inte kan vara med vill säga.