söndag 22 maj 2011

MATCHRAPPORT: SUS - MAKKABI 0-8

SUS - Makkabi 0-8 (0-4)
Mål:
Gula: JS, Davas

Små tillfälligheter och en hel del otur, samt ett par dåliga halvlekar och några individuella misstag fällde SUS i en match som avgjordes redan på förhand av en illa planerad golfresa.

Och just det - Makkabi gjorde en del snygga mål också. Faktum är att deras chefsscout, Noa, gjort ett så strålande jobb att Makkabi knappt ens behövs skjuta, bollarna drogs som småspik mot en magnet. Helt ärligt, tre mål på ett skott. Om Jose Mourinho behöver en ny taktiker så vet vi var han ska vända sig. Och så vidare. Fan!

Alltså, Makkabi är bra såklart, men helt ärligt, det krävs inte mycket för att slå SUS just nu. För många misstag och för många felbeslut. Och åtta noll. ÅTTA NOLL. Tre matcher utan ett enda mål. Vad är vi, KFK 2010?

8-0.

Så osukt att det nästan varit komiskt, om det inte vore för att resten av säsongen präglats av liknande genomklappningar. Vad är det som händer, skriker ingen. Ingen upprördhet och ingen ilska. Bara frustration och trötthet. Det är märkligt hur olika det kan vara. SUS för två år sedan malde sönder serien och vann 13 raka matcher. SUS i år.. not so much.

Några höjdpunkter: ... nej, inga höjdpunkter. Davas var bra, eller vad fan, han kämpade i alla fall. I övrigt kan man väl säga att det i all fall inte kan bli värre. Stefan dök inte upp, det var synd. Han hade behövts.

Kan SUS titta varandra i ögonen nu inför nästa match och se till att få full uppställning och avsluta den här fruktansvärda vårsäsongen på ett respektabelt sätt? Det vore trevligt.

KOM IGEN SUS!



12 kommentarer:

Axel sa...

Bra skrivet. Det är så det är, eller var, eller hur?

Måljonas sa...

Väl rutet!

Björn sa...

Bra Johan!

Unknown sa...

Att förlora med 8-0 kan hända även riktiga storlag...

Gemensam uppryckning för 2009 års två dominanter nu?

Johan seidefors sa...

Ja, så måste det bli. Se upp hösten 2011.

Rickard KFK sa...

Nu vet ni hur det har kännts under de senaste åren för oss! :P

Hehe skämt åsido, ni kommer igen, det gör väl alltid SUS?

Se till att FKNS får ta smällen nästa match då ni reser er! =)

Anonym sa...

RZL gör comeback nästa match, dags för lite shitkickin' och bortre stolpen takter :D :D

0-8 !!!?? Fan ligger vi i 6:an i år eller??


RZL

Davas sa...

RZL tillbaka!

Det är minsann en kär återkomst av en stark centertank. Antar att du tränat fotarbetet i något slitet boxningsgym ute i New Jersey några kvällar i veckan, hela vintern, våren och försommaren.

Det här kan bli bra.

Anonym sa...

Hahahaha det är väl Davas själv som är centertanken?...jag är ju bara den där gamla left over'n...

Den där slitna boxningsgymet ligger på Lower East Side där jag precis spelat 2 matcher 7-manna. Jag var i skitdålig form nån månad sen men nu fan känns det bra, behöver 11-mannalag här i NY för att hålla SUS div.7 kvalité !!!

RZL

Axel sa...

Förresten, om man går till historieböckerna, har SUS någonsin förlorat med 8-0? Det hände ju inte ens säsongen 2008. Vi släppte ju in åtta i sista matchen mot Atletico Husby det året, bl a några av Husbys Romario, men vi satte ju två också.

max sa...

Jag är tillbaka på lördag efter skada och avstängning.

Jag ska vara överallt. Jag ska köra ett eget maraton under matchen.

Blodsmak i munnen och såriga knän utlovas!!!

Axel sa...

Avslutade precis ett långt samtal med Stefan så nu är det ur världen. Han är tillbaka i SUS-tröjan på lördag.