torsdag 5 maj 2011

PORR

NSK har publicerat sin matchrapport från mötet med Oranje sist, enjoy!

(minuspoäng till nsk pga "avslutsträning" - det är förbjudet i division 7)

8 kommentarer:

Adam Oranje sa...

Avslutsträning var inte det enda som bröt hederskodexen i gärdsgårdsdivisionerna, att spela med i princip enbart gymnasister var inte heller schysst! Snittspelaren i NSK var inte född när EM spelades i Sverige. Snittspelaren i Oranje drömmer sig ofta tillbaka till sin ungdom, när Ralf Edströms volley var som hetast.

Axel sa...

Ja, dom verkar extremt ocharmiga dessutom. Hela NSK-truppen stog parkerad bredvid vår bänk under KFK-matchen (inte ok) och var sådär sjukt irriterande att man tappade fokus. Det var därför vi förlorade den matchen.

Daniel sa...

Har varit inne på det förut men NSK är nog div 7 talanglösaste lag. Bred ungdomssektion, gymnasiekillar i laget, tränare, träningsläger utomlands. Då är det faktiskt inte ok att ligga i div 7! De testade div 6 men åkte ur så de är inte ens på väg upp genom seriesystemet. Herregud...

Jag menar, vart ska de "varva ner". Föreslår att de startar Korpen-lag istället. Där kan man säkert nå de högre serierna för att sedan, med viss värdighet, sakta sjunka genom divisionerna då ålder och andra intressen tar över.

Axel sa...

Håller med till fullo. NSK hör mer hemma i s:t erikscupen än i H7F.

Anonym sa...

"OBSERVERA NÄSTA MATCH: ORANJE-SUS. KAN BLI EPISKT."

Episkt? Ni förlorade.

NSK har bevisat att dom håller snäppet högre klass än vad ni gör, det lönar sig att använda sig av "gymnasister"!

Att snittspelaren i NSK inte är äldre än eran yngsta spelare är positivt på alla sätt. "Man kan inte lära en gammal hund sitta" Inte sant? ;)

Adam Oranje sa...

Det känns åtminstone betryggande att vi kan snurra upp ungdomarna lika bra utanför planen som de kan oss på den.

Daniel sa...

Ja, det var en skön insikt. Misstänkte att själva poängen skulle gå dem förbi.

Anonym sa...

Frågan är vad ni vinner på att säga att NSK har unga spelare på ett negativt sätt, att det är fånigt att åka på träningsläger osvosvosv. När allt detta handlar om är fotboll och ni förlorar?