lördag 17 januari 2009

SUS på Youtube

JS aktualiserade en fråga i sitt senaste inlägg, om det möjligen var jlow90jr som var först ut med att sätta sig och kritiskt granska SUS förehavanden på youtube, för att sedan också dela med sig av sina reflexioner i en kommentar. Jag kan dock meddela att han inte var först.

Först var Stratouk som efter att ha sett del 2 av STJD-klassikern SUS IF - Stockholm BOIS (6-0) tog bladet från mun och skrev:




Nästa kommentar kom från LinneLS som efter en titt på Atletico Husby - SUS IF (6-0) skrev denna lite svårtydda kommentar:


Det framgår inte om det även är LinneaLS som betygsatte klippet med en enda stjärna. Samma klipp fångade förövrigt youtubepublikens intresse så pass efter att Husby-Romario tragiskt blivit mördad att den visats hela 492 gånger! Allra mest poppis bland mina youtubeklipp är dock fortfarande SUS - FKNS som visats 501 gånger vid det här laget. Om det är filmens höga konstnärliga kvalitet som är orsaken till populariteten ska väl vara osagt. Att det finns nått galet öststatslag som heter Fk NS kan eventuellt också ha med saken att göra.

Inga kommentarer: